Кличко отказа извънреден допинг контрол преди мача с Пулев

OFFNews 25 юни 2014 в 20:36 5979 2

Кличко (вляво) и Пулев (вдясно).
Кличко (вляво) и Пулев (вдясно).

Владимир Кличко отказа да се подложи на извънредни допинг проверки, каквито предложи Кубрат Пулев.

Това се случи днес по време на първата обща пресконференция на двамата боксьори преди срещата им на 6 септември в Хамбург.

"Отхвърлям категорично обвиненията, че не съм коректен. Аз винаги играя по правилата и това добре го знаят всички", посочи Кличко.

Мениджърите на шампиона в тежка категория обясниха, че боят се организира по правилата на Съюза на германските професионални боксьори, където проверки се извършват само след мач. 

"От "Зауерланд" постоянно се опитват да очернят Владимир, вече сме свикнали с това", каза Бернд Бьонте от екипа на украинеца.

В клуба на Пулев обаче - "Зауерланд", изненадващите проверки са редовна практика и българинът заяви, че му се правят такива поне 6 пъти годишно.

По повод предстоящия двубой Кличко коментира: "Пулев има необходимата сила и габарити, за да се бие успешно в тежка категория. Победи боксьори по-високи от мен. Неслучайно е най-добрият след шампиона".

Билетите за мача между Кличко и Пулев през септември вече са в продажба.

Цените им започват от 57 евро и достигат до 692 евро.

Най-евтините пропуски са за горните редове в зала "О2 World" и са ограничен брой. Най-скъпи пък са местата до ринга, които ще включват и кетъринг.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови