Искат 1 млн. паунда за снимка на Шумахер в кома

OFFNews 19 декември 2016 в 15:54 20340 2

Снимка на легендата от Формула 1 Михаел Шумахер в кома се продава за 1 млн. паунда, съобщи Daily mail. 

Предложението е отправено до редица европейски медии. 

По случая е започнало разследване, което трябва да установи кой е направил снимките, без да бъде забелязан от мениджъра на Шумахер и медицинския персонал. 

47-годишният Шумахер получи тежка травма на главата при ски инцидент в края на декември 2013 г. Той беше изведен от състоянието на изкуствена кома през септември 2014 г. и оттогава се възстановява в дома си в Швейцария.

Здравето на Михаел не е обществен въпрос и ние ще продължаваме да не го коментираме, посочи мениджърът на Шумахер Сабине Кем, като допълни, че става въпрос за защита на личното му пространство.

Тя посочи, че семейството на Шумахер знае за очакванията на феновете да научат повече подробности за състоянието му, но отказват коментар, придържайки се към желанията на легендата и с надеждата, че феновете му ще проявят разбиране.

Само няколко часа по-късно до европейски медии е отправено предложението да купят ексклузивни снимки на Шумахер за 1 млн. паунда. Личността на продавача обаче е неизвестна. 

Малко след транспортирането на Шумахер в болница през 2013 г., журналист, преоблечен като свещеник, опита да влезе в стаята му. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови