Григор Димитров и Мария Шарапова се разделиха

OFFNews 24 юли 2015 в 07:42 25943 12

Звездната тенис двойка Григор Димитров и Мария Шарапова вече не са заедно. Слуховете, които циркулираха в мрежата от доста време, бяха потвърдени първо от журналист на спорната телевизия ESPN, а след това и от самия Григор Димитров.

„Пътищата ни с Мария се разделиха. Преживяхме прекрасни моменти заедно. Пожелавам й много щастие и успех в живота и в тениса. Сега съм концентриран изцяло в играта си и съм сигурен, че резултатите скоро ще се видят”, сподели Григор пред TennisKafe.com.

"Знам, че феновете следят всяка моя стъпка и че личният живот в нашият свят е относително понятие. За мен това е лятото на новото начало", каза още Димитров, който на 7 юли обяви и раздялата с треньора си Роджър Рашийд.

Тенисистите бяха заедно от 2012 г. и се превърнаха в една от най-одумваните двойки в света на спорта. Миналата есен дори се заговори за сватба между двамата, след като Шарапова бе забелязана с огромен пръстен на ръката си.

През последните дни Шарапова показа със снимки, които публикува в социалната мрежа, че е на почивка без Григор Димитров, а с приятелка. Григор пък се готви за началото на сезона на твърди кортове.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!