Федерацията по художествена гимнастика кани на море в Измир в подкрепа на отбора

ОFFNews 10 юли 2014 в 14:57 4476 1

Злато и бронз завоюва отборът ни по художествена гимнастика от Европейското първенство в Баку

Българската федерация по художествена гимнастика кани всички почитатели на този спорт да подкрепят националките ни по време на предстоящото световно първенство в Измир, Турция.

За целта федерацията пусна пакетни туристически оферти, с които феновете могат да съчетаят неколкодневна почивка на Егейско море с посещения на турнира.

"След изключителните успехи и достойно представяне на приключилото европейско първенство (в Азербайджан през юни - б.р.), българските момичета заслужават и се НУЖДАЯТ от нашата безрезервна подкрепа в битката за медали. Нека бъдем с тях на място и преживеем заедно емоцията на голямото първенство!", призовават от федерацията.

На европейското първенство българският отбор взе златен и бронзов медал. 

Световните финали ще се проведат на 18-29 септември в Измир. Федерацията организира няколко екскурзии с автобус от София и отсядане в 4- и 5-звездни хотели. Пакетните цени започват от 365 лева на човек и включат транспорта и пълния пансион в хотела. Не е включена само цената на билетите за спортните мероприятияя, защото тя още не е обявена. От федерацията обаче уточняват, че за груповата оферта ще има преференциални цени за достъп до залата.

Повече информация за офертите и записвания - на страницата на Българската федерация по художествена гимнастика.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!