bTV ще излъчва Шампионската лига до 2018 г.

OFFNews 30 юни 2014 в 13:23 9142 0

Футболните срещи от Шампионската лига на УЕФА ще се излъчват в каналите на  bTV Media Group до 2018 г., съобщиха от медийната група.

Най-големият европейски клубен футболен турнир ще продължи да се излъчва ексклузивно по bTV Ation, RING.BG и voyo.bg.

Феновете на Шампионската лига ще могат да проследят представянето на най-добрите клубни отбори на стария континент още от плейофите за влизане в груповата фаза на турнира. Правата за излъчване включват всички мачове от УЕФА Шампионска лига, двубоите за Супер Купата, както и Champions TV. Зрителите ще могат да гледат най-добрите клубни отбори от началото на август 2014 г. в мрежите на кабелните и сателитни оператори в България, както и на платформата за оригинално видео съдържание voyo.bg. 

В същото време "Нова Броудкастинг Груп" придоби правата за телевизионно и интернет излъчване на мачовете на Лудогорец във Великобритания през юли, както и двубоите на тима от квалификационните кръгове на УЕФА Шампионска лига. Освен по Диема и Нова, двубоите ще излъчват пряко и по Gong.bg. 

Предстоящите приятелски срещи на Лудогорец във Великобритания ще се играят на 1, 3, 5, 8 и 9 юли и ще бъдат излъчени пряко по Диема.

Веднага след срещите си във Великобритания, Лудогорец започва и двубоите към групите в УЕФА Шампионска лига. Във втория квалификационен кръг тимът има за съперник отбора от Люксембург Дюделанж. Първият мач е на 16 юли в Разград и ще бъде излъчен пряко по Нова телевизия от 20:00 ч. 
Нова Броудкастинг Груп притежава опцията да излъчи и реванша от Люксембург, който ще се играе на 22 или 23 юли, а при краен успех на „лудогорци” ще има правото да излъчи и двубоите от следващия квалификационен кръг на най-престижния европейски футболен турнир.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!