Батков: Нямам впечатление, че Пеевски иска да купи "Левски"

Ивайло Анев 03 ноември 2014 в 11:10 3769 4

Собственикът на "Левски" Тодор Батков обяви, че не знае депутатът Делян Пеевски да иска да купи клуба.

Според различни слухове от последните седмици, народният представител от ДПС "има пръст" в управлението на "сините". Тодор Батков обяви, че познава Пеевски, но не е останал с впечатлението, че той иска да придобие акциите на тима.

По Нова телевизия адвокатът призова привържениците на сините "да престанат да му ходят по главата". Първо ги заплаши, че ако не спрат с протестите срещу него, ще им прехвърли всички акции и те да се оправят с издръжката след това.

"Ако феновете продължават да ми лазят по нервите, тези пусти акции ще им ги връча и аз съм дотук. Вече има такъв прецедент в българския футбол с Локомотив Пловдив".

"Само трябва да знаят, че става въпрос за доста сериозно излизане от джоба. 43 милиона лева, те знаят".

"На всичко отгоре ще ми ходят по главата. Всичко има някакъв предел. Искат да дам пресконференция, ще го направя", заплаши Батков.

Собственикът на Левски Тодор призна също, че ако клубът не предприеме съответни мерки може да не получи лиценз за пролетния полусезон в "А" група.

"По принцип Левски може да има проблеми с лиценза, но ще се опитаме. Надявам се да включим и привържениците, да кажат и те какво могат да покрият. Имаме задължения към бивши футболисти, към клубове, имаме всъщност 18 дни забавяне на заплатите.

За Левски очевидно е проблем, защото други отбори, които играят срещу нас, не ги питам имат ли, взимат ли, но виждате, че играят като тигри и бият доста често", каза още Батков, който изрази също недоволство от размера на средствата, които спонсорите дават.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!