ЦСКА с пореден бой над Левски

OFFNews 25 октомври 2014 в 17:49 6759 6

Снимка Булфото

ЦСКА отнесе премръзналия отбор на Левски с 0:3 във Вечното дерби, което се игра днес на Националния стадион "Васил Левски".

Голмайстори за тима на ЦСКА бяха Тони Силва, който вкара в 23-ата минута, Сержиу Буш вкара в последните секунди на даденото четири минутно продължение на първата част, а Борис Галчев заби за 0:3 в 85-тата минута.

В началото на двубоя заради снега мачът бе под въпрос, но реферът на Вечното дерби не реши да отлага дербито.

Традиционните за този мач изцепки от страна на феновете започнаха още в началото на двубоя, когато фенове на Левски замериха със снежна топка в главата треньора на ЦСКА Стойчо Младенов. 

Мачът допълнително се разгорещи и в края на мача, когато буквално стотици полицаи се изсипаха пред сектор "Б" на Левски, за да избутат побеснелите от загубата ултраси на отбора. 

Въпреки категоричната победа, Левски също имаше своите шансове за гол. 

В 19-ата минута Левски пропусна да вкара след Удар на Педро от малък ъгъл, който бе спасен от Якуб Дивиш. 

Аниете искаше дузпа малко по-късно, но без да пада в наказателното поле. При следващата атака Силва прати топката в мрежата на "сините". Първо Буш бе изпуснат сам срещу Пламен Илиев, който парира неговия удар, но при добавката на празна врата Силва даде преднина. Последваха няколко удари на "сините", а Буш имаш възможност за "червените".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови