Баскетболният Левски към сините фенове: Поклон пред вас (снимки)

Сергей Антонов Последна промяна на 16 февруари 2015 в 11:44 2543 2

Снимка Сергей Антонов

Над 10 000 сини фенове напълниха „Арена Армеец” вчера следобед, за да се включат в благотворително шоу.

Средствата от билети са за финансово закъсалия шампион по баскетбол на България "Левски".

В шоуто взеха участие баскетболистите на Тити Папазов и легенди от близкото минало на футболния "Левски".

Бяха представени и новата селекция, и новият треньорски щаб на представителния отбор по футбол на сините, начело със Стойчо Стоев.

Шоуто включваше демонстративни срещи по футбол на малки вратички и баскетбол.

Сините легеди Гонзо, Сашо Александров-Кривия, Данил Боримиров и др. показаха своите умения под коша.

Шоуто завърши с емоционална реч на Тити Папазов и с химна на "Левски".

Баскетболният тим на Левски публикува специално послание - като благодарност за подкрепата и съпричастността, която получи в неделя следобед в "Арена Армеец".

То гласи: "До невероятната синя общност, изпълнила "Арена Армеец" в неделния следобед, до всички онези, които не успяха да дойдат в залата, но ни подкрепяха от всички краища на България и света, до всички онези, които ще продължат да ни подкрепят докрай: БЛАГОДАРИМ ВИ!

Вие ни крепихте дотук, мач след мач, в победи и загуби, и Вие продължавате да ни давате криле, за да продължаваме да се борим!

Доказахте ни, че сте готови на всичко за нас, и в добро и лошо.

Видяхме, че не само титлите и купите Ви задържат при любимия отбор, дори напротив - в най-тежкия миг за нас - подкрепата се умножи, по много!

Има мачове, в които победата е безценна. Ние обаче спечелихме този сезон дори повече, отколкото в изминалия, ставайки част от невероятното събитие на 15.02.2015 - дата, която от днес ще остане светла в историята на нашия баскетболен тим, и се надяваме - в сърцата на всички, станали преки или косвени свидетели на магията.

Синята орисия докосна всички ни, млади и стари, тепърва прохождащи в баскетбола, и истински ветерани в битките на терена. Вашата подкрепа ни завладя толкова, че ни даде сили да бъдем тези, които искаме, дори в такъв преломен момент за отбора.

Това, което можем да Ви споделим е, че една част от сърцето ни остана сред синьото море в залата, но ще продължаваме да играем, носещи Левски в душата си, докрай, без да се спираме пред нищо, и без страх, с вас зад себе си!

Защото вече знаем - когато си част от Левски, никога не ще останеш сам!

ПОКЛОН пред вас!"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16.02 2015 в 15:25

Браво, браво! Повече такива мероприятия и българският спорт ще отлепи. Освен това гледам, че е имало много деца и жени, което е много радващо. Успех на БК "Левски" !

16.02 2015 в 13:54

Пише се "Левски", чете се Любов!