България посреща Италия в решаващ мач от Евро квалификациите

OFFNews 28 март 2015 в 08:22 3402 0

Днес от 21:45 часа на Националния стадиона "Васил Левски" България посреща Италия в мач от квалификациите за Европейското първенство по футбол през 2016 г. 

Това ще бъде първият официален мач на новия български селекционер Ивайло Петев. 

В група "H" Италия заема второто място с 10 точки, а България е на незавидното 4 място с 4 точки. Единствено победи до края на квалификациите биха били достатъчни, за да видим "трикольорите" отново на Европейско първенство. 

"Сигурен съм, че утре ще изглеждаме добре, трябва да изглеждаме добре. Трябва да търсим играта, в хода на мача ще трябва да бъдем все по-убедителни и убедителни. Няма да е лесно, но се надявам да бъде факт", обясни на пресконференция вчера националният селекционер Ивайло Петев. 

Италия пристига у нас с тежката си артилерия, като само двама техни титуляри са извън мача за днес. 

"От дълги години съм във футбола и често има нападки към мен. Не мисля за тях. Под мое ръководство се контузват много играчи на Ювентус? Защо не ми зададоха този въпрос, като бях наставник на Ювентус? Мисля единствено за мача с България", отговори италианският селекционер Конте в отговор на нападките, че се опитва да саботира бившия си тим от Торино. 

Двубоят ще се излъчва пряко по БНТ1 от 21:45 часа. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови