8 екстремни трасета на Off Road Show & Expo

Едни от най-добрите пилоти на зрелищния траял край Sofia Ring Mall

OFFNEWS Последна промяна на 13 юни 2016 в 12:06 1970 1

8 екстремни траял-трасета ще бъдат изградени за най-адреналиновото събитие в столицата през юни - Off Road Show & Expo, което ще се проведе на 18 и 19 юни на зелените площи до Sofia Ring Mall. На тях майсторството си ще покажат над 40 топ професионалисти, сред които Иван Попов, Светослав Христов - Ети, Красимир Данаилов и др.

Траялът е най-тежката, но и най-атрактивна дисциплина в офроуда – зрелищна битка между човек и машина! На пръв поглед непреодолимите препятствия подлагат участниците и техните специално подготвени автомобили на максимално изпитание.

На 18 и 19 юни публиката ще има страхотната възможност да наблюдава зрелищното шоу и атрактивните технически изпълнения на екипажите от непосредствена близост. Това ще се случва напълно безопасно, благодарение на специални двойни зони за сигурност.

Посетителите на Off Road Show & Expo ще могат да наблюдават майсторското каране на топ професионалисти и истински легенди в офроуда като Иван Попов, Светослав Христов-Ети, Красимир Данаилов и много други.

Двудневното Off Road Show & Expo ще е напълно безплатно за посетителите благодарение на подкрепата на „Еврохолд“ и ProAuto by Geotrading. То е част от хайлайф концепция на Sofia Ring Mall да организира ексклузивни събития и да бъде не само място за шопинг, а и за забавление, развлечение и максимално пълноценно прекарване на свободното време на цялото семейство.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови