Вижте очите на полицаите, докато студентите пеят "Хубава си, моя горо"

OFFNews Последна промяна на 20 ноември 2013 в 21:45 128334 112

Кадър от видеото
Кадър от видеото

Трогателен видеоклип, показващ отблизо насълзените очи на полицаите, докато студентите пеят "Хубава си, моя горо", е сред най-горещите теми във Фейсбук.

Клипът е на Борис Бъчваров. Заснет е 15:02 ч на бариерата между двора на Факултета по журналистика и масова комуникация (ФЖМК). Тогава полицията блокира студентите, в двора на университета, въпреки че депутатите отдавна бяха опразнили Народното събрание.

Докато целият център на София бе отцепен и обезлюден от полицията, студентите се събраха на бариерата и започнаха да пеят пред полицаите, принудени да изпълняват абсурдната задача да пазят празния център на София.

Публикуваме видеото с разрешението на автора Борис Бъчваров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.11 2013 в 13:40

Ти тъп ли си бе ? Хората пеят една истинска българска песен а ти казваш, че пеят фалшиво емигрирай в някой друга държава!!!

27.11 2013 в 16:50

Ей, не пропуснахте да лепнете реклама на Загорка, за да изкарате някой лев от клипа. Страшни търговци станахте всички. Освен това, се вижда ,че на полицаите им се спи, та две не виждат,а вие ги изкарахте,че реват щото някакви вресльовци експлоатират хубави български песни за политически цели.

26.11 2013 в 01:02

Сам по себеси всеки е нещо ,но за да бъдете НАРОД трябва да сте единни !!!
Не ви ли е срам да се хапете и обиждате ?
Не ви ли е срам бе хора ???
Имайте чест и достойнство !
Акъла не е според възръста ,или го имаш или не!!
Не всичко в този живот е ракийка и салатка !
ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ не се яжте 1 друг нали всички сте братя ?

24.11 2013 в 15:31

разстроих се докато гледах клипа,много
е тъжно ,браво на студентите да изберат този на4ин с песни да покажат абсурда на ситуацията,полицаи да пазят кого ?от мирни хора с искания,наи голямото престъпление е да накараш хората да се гледат така както тези от двете страни -с неудобство,толкова унизително е за полицаите да стоят пред пеещи хора,доста по малко на брой,България се управлява от гениални психопати.жалко

23.11 2013 в 20:02

За първи път ми се случва във виртуалното пространство да срещна ник, който на 100% да покрива интелекта на притежателя му... Евала "Тиквена мутра" , само се чудя да плача ли или да се смея! Боже, колко глупост и селяния има по този БГ земя - просто не е е истина! Срува ми се, че се намирам в някакъв нискобюджетен и много, ама много зле режисиран американски хорър:) И ми става все по-зле само като се замисля какви недоразумения бродят по нашите географски ширини! Не Бог, не Дявол, ами и световен армагедон не може да ни оправи вече....

22.11 2013 в 18:24

Така е... На колко ли от тези охраняващи полицаи, децата са студенти, а може би са дори сред протестиращите?! Истината е, че България трябва да застане зад децата си и да излезе на улицата, но не за да подкрепя правителството или парламента или пък да подскачат в подкрепа на Бойко.. Всички трябва да си ходят от този парламент и да се избират личности, а не партии. Имаме нужда от млади хора с идеи и милеещи за България.. А полицаите да се върнат към задълженията си да пазят гражданите на държавата, а не тези мишки от парламента, криещи се зад гърба им...

22.11 2013 в 15:22

e po-manipulativen text ne byach chela.... лъжи, полуистини итн.

22.11 2013 в 13:56

Наистина си теквена мутра... Правилно си се самоопределил

22.11 2013 в 09:23

Като умреш, не знаеш, че си умрял и не ти е тежко на теб, а на другите. Същата работа е и като си тъп!

22.11 2013 в 08:13

Принудителна стерилизация в САЩ.

Правителството на САЩ неведнъж тайно е използвало народа си като опитни зайчета. През миналия век със закон бяха установени чисто нацистки методи за ограничаване числеността на някои групи население.
В началото на миналия век в САЩ бяха поразени от бума на евгениката – една противоречива философия за подобряване на човешкия род чрез селекция и социално инженерство.

Продължението прочетете тук http://www.bnod.net/#!---/c1d5y