Quantcast

Шествие за удължаване на мораториума и против ислямизацията

Вероника Шербанова Последна промяна на 17 ноември 2013 в 10:44 1854 8

Шествие за удължаване на мораториума и против ислямизацията, Снимка: архив
Шествие за удължаване на мораториума и против ислямизацията, Снимка: архив

Шествие за удължаване на мораториума и прекратяване на ислямизацията ще се проведе в София днес. Това съобщиха от Столична община.

Шествието ще започне в 16 часа пред главния вход на Министерството на земеделието и храните.

То ще премине по бул. “Христо Ботев”, бул. “Ал. Стамболисйки”, площад “Света Неделя”, площад “Независимост” до сградата на Народно събрание 2.

Шествието трябва да се проведе по тротоара и пешеходните зони и се очаква да приключи в 19 часа.

Столичната дирекция на вътрешните работи ще осигури охрана и постове за регулиране на движението, обясниха от Столична община.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.11 2013 в 23:46

София напоследък се напълни с чернокожи, които очевидно не са сирийци, а негри от Африка. Идете около джамията в центъра и ще видите, че е пълно с чернокожи. В Сирия обаче не живеят чернокожи. Ако сега в Сирия има чернокожи, то те са джихадисти. И затова аз разбирам хората, които се тревожат от тази работа.

Няма страна страна, в която да има бежански лагер в центъра на столицата. Няма да го видите в Париж, няма да го видите в Лондон, нито в Мадрид. Никъде няма да го видите. Би трябвало да се направи една буферна зона до границата, и на тези там да им се разгледат досиетата. Да видим от къде идват, какви са , що са и тези, които заслужават да им се даде статут. Ние като цивилизована страна сме длъжни да направим това. В никакъв случай не трябва да пускаме хора, които нямат добри намерения към нас.

17.11 2013 в 12:39

Животът, такъв, какъвто е в действителност, е битка не между доброто и злото, а между злото и по-голямото зло.
Йосиф Бродски

17.11 2013 в 12:09

"...
"Не вярвам в тези клетви. Още утре всичко ще бъде забравено.
И в Бога не вярвам, той също вече е забравен. Виж, Дяволът, по-може да свърши някаква работа.
И в приятлеството не вярвам, защото именно то ражда предателството.
Вярвам в тургора на клетката.
Вярвам в симбиозата, която е изградена върху взаимната изгода.
Вярвам в себе си, защото знам силата си.
..."

17.11 2013 в 11:55

Очевидна е тактиката на кукловодите от ДС - моментално да се създава огледално събитие на всяка инициатива. ГЕРБ обяви митинг в Пловдив и веднага БСПДПС направиха по същото време митинг в София. Днес има шествие против ксенофобията и на него се прави огледално - против ислямизацията. Това е нагледно доказателство, че усилията за разделяне и противопоставяне на нацията за абсолютно целенасочени. Доказателство е последователността на обявяването - първо дойдоха Протестите/после контрапротестите; на разкритията за Пеевски се отговори с "офшорките" на Плевнелиев и т.н. Тези хора трябва да бъдат дадени под съд за държавна измяна и създаване на реални условия за гражданска война.

17.11 2013 в 11:26

Интересното е, че май си и вярваш...

17.11 2013 в 11:15

ОФИЦИАЛНО ПРО ФАШИСТКО ШЕВСТВИЕ. УТРЕ ЩЕ ПРОТЕСТИРАТЕ СРЕЩУ ЕВРЕИТЕ, ПОСЛЕ СРЕЩУ ЦИГАНИТЕ, ДА СЕ ГОТВЯТ АРМЕНЦИТЕ И Т.Н.
ФАШИСТКАТА ТЕОРИЯ ЗА ЧИСТАТА АРИЙСКА РАСА НЯМА МЯСТО У НАС.
ТОВА КОЕТО СТАВА ПО УЛИЦИТЕ НА ГРАДОВЕТЕ Е ОБИКНОВЕН ФАШИЗЪМ, НО У НАС ТОЙ Е ОБЛЕЧЕН В ПАРЛАМЕНТАРНА ВЛАСТ. ПРАВИТЕЛСТВОТО СЕ КРЕПИ ОТ ФАШИЗОИДНА ПАРТИЯ. ПАРЛАМЕНТА СЕ КРЕПИ ОТ ФАШИЗОИДНА ПАРТИЯ. ДО КОГА ЛИ.

17.11 2013 в 11:11

То само морето да е. Банката на кгб изкупи почти всички български фирми монополисти.
А относно ислямизацията - всеки има право да вярва в каквато си глупост иска - религия, извънземни,комунизъм и т.н.т.

17.11 2013 в 11:05

Това изглежда по-скоро като шествие против европеизацията и за евроазиатския съюз. Там ислямизация няма, само путинизъм. Проблем в България с ислямизацията има, но той няма да се реши с ксенофобия, а с правилна политика в смесените райони. А земя чужденците могат да си купуват и сега - вижте руснаците по морето. За тях защо не протестирате?