Quantcast

Протест "Код 10 - страхуват ли инициалите ДП прокуратурата?" тази вечер

OFFNews Последна промяна на 24 ноември 2014 в 08:43 2026 4

Протест "Код 10 - "страхуват" ли инициалите ДП прокуратурата?" организира тази вечер "Протестна мрежа". Протестът е насрочен за 18:30 ч. пред Съдебната палата.

Поводът е последното развитие по случая "Филип Златанов" и тефтера му за поръчки за разправа чрез оглавяваната от него по времето на ГЕРБ Комисия за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси. Една от поредните поръчки "да се съгласува с И.Ф. и Д.П." пише в тефтера. Впоследствие този текст се превръща в "...И.Ф. и 10".

"Защо изчезват и се фалшифицират веществени доказателства по дело за търговия с влияние? Кодът на страха ли управлява в прокуратурата? Не можете да заличите границата между мафията и гражданите - фалшифицирайки тефтерчетата на Златанов. Ние знаем какво и кой стои зад инициалите ДП и зад останалите в пътната карта на политическата корупция в България. Ние ще ви спрем - Гражданите срещу Мафията. Ще бъдем в понеделник в 18 часа пред Съдебната палата и ще донесем нашите тефтерчета. Ще ви чакаме, г-н главен прокурор. Говорете с гражданите. Мълчанието не е решението, а обвинителните актове срещу тези, които превърнаха институциите в бухалки, чадъросвани от медиите-бухалки на семейството на ДП. Излезте и кажете какво е ДП и какво е 10. Искате ли да знаете или все още смятате, че това не е ваш проблем. Ако не се видим - ние ще оставим нашите тефтерчета на стълбите. 

Призоваваме гражданите на протест - елате и носете тефтерчета - напишете в тях посланието си до прокуратурата и до тези, които се крият зад инициали. Нашият код е Свободен, този на мафията се нарича Страх. Ако не искат да чуят и прочетат посланията ни - ще ги хвърлим в лицето им", се казва в призива за протеста на страницата му във Фейсбук.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

24.11 2014 в 11:45

Не разбрах:Кога ще е протеста за инициалите ИФ ЦЦ ББ?

24.11 2014 в 11:32

Ок, нека се разследва и кой подправи инициалите ДП на 10, но вниманието не трябва да се отклонява от Борисов, Цветанов, Фидосова и престъпленията им, заедно със Златанов. И защо всички разпознават инициалите ДП(10), а никой не разпознава ИФ->ЦЦ->ББ?Или се правят ,че не знаят кой стои зад тях? Ужасът е написантоно в тефтера за мутренското управление на ГЕРБ, протестът не трябва да бъде само частичен върху ДП!

24.11 2014 в 10:04

Кой каза, че няма интерзарзаватна комуникация - я, колко добре си комуникират ГМО-компира Асен Генов и "баце" му - тиквата-комунист Бойко Борисов.

24.11 2014 в 09:50

Важното е кой е поръчителя-а това са ББ и ЦЦ. A "Гротескна мрежа" са помияри,платени от същия поръчител!