Тефтерчето на Златанов, което Кирил Добрев показа (галерия)

Offnews Последна промяна на 22 ноември 2014 в 17:30 8938 14

Снимка Glasove.com

Днес в сайта Glasove.com бяха публикувани факсимилета от тефтерчето на бившия шеф на КПУКИ Филип Златанов. 

От медията твърдят, че именно това е версията, която депутатът от БСП Кирил Добрев показа тази седмица в сутрешния блок на bTV. 

Има само една съществена разлика - факсимилетата на Glasove са цветни, а тези на bTV бяха показани в черно-бял вариант.

Версията на страниците съвпада и с тази на прокуратурата, която показаха на пресконференция миналата година, но в много по-обширен вариант. 

На всички снимки в галерията има факсимиле на тефтерчето, а под него разшифровка от прокуратурата.

Няма яснота обаче дали това са всички страници от тефтерчето, както и от кое от двете тефтерчета, в които Филип Златанов си е записвал кого да "удря" чрез Комисията и кого не.

Кирил Добрев не бе открит за коментар по случая. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25.11 2014 в 16:34

Гласове е комунистически сайт, от самото начало е ясно кой движи тази помия. Тези явно няма да се спрат докато са живи...

25.11 2014 в 11:48

Не ми стигна мястото ,но ще допълня още един въпрос-кога излязоха тези прословути тефтерчета на бял свят?...нали тогава управляваше гЕрб и човекът със записките в тефтерчетата беше човек на цВетан цВетанов и бОрисов...КОЙ стои зад него?...цВетанов или бОрисов ,или и двамата?

25.11 2014 в 11:41

Като се връщате назад в "най-новата" ни история,аз ще ви върна още малко по-назад...кога дИлян пЕевски беше пръв приятел с бОйко бОрисов и герб?А онези "подслушани "разговорчета между бОйко бОрисов,кОкинов и "селския "министър в правителството на гЕрб?Как бОрисов предложи Цацаров за Главен прокурор?...И още малко по-назад...Кой създаде тази партия гЕрб?Кой финансира създаването на гЕрб?Кой предложи бОйко бОрисов на Кобургота да го назначи за главен секретар ,та той да си разчисти по-лесно сметките със своите "подземни"авери ...КОЙ го нарече "неформален "лидер на новосъздадената гЕрб?...ДС!това е отговорът,и да не я наричаме бивша!

23.11 2014 в 17:10

Къде е Иванчо Искренов? кво става с него , що никой от политиците не го споменава като главен отговарящ за КТБ. Еее сега ако "заметат" случая с Искренов , значи всичко продължава по старому и тоя робски народ /ограбен за кой ли път/няма да излезе на масов протест на улицата .Къде е т. н. "протестна мрежа" ?

23.11 2014 в 16:46

Всички удобно забравят,че в тази комисия участват всички партии(без изключение) и всички случаи се вземат с мнозинство.Добре ще е да се сетите когато пишете,че едни са мутри,а други не!

23.11 2014 в 16:37

Ако Добрев не бе пуснал "обновената" версия на тефтерите на публиката, то нямаше да се знае за изчезването на ДП от страниците им.

А и не бива да човек да се съсредоточава само върху наличието на инициалите ДП в тефтера, но и да се обърне внимание на смисъла на изречението в което инициалите му се появяват.

23.11 2014 в 15:21

А най-якото е, че същите сега пак са на власт! ;)

23.11 2014 в 12:56

Какво става ясно от това мутренско тефтерче? Става ясно, че в България няма държавност, няма справедливост, няма право, има корупция, мафия, държавен и банков бандитизъм, изоставена национална култура и традиции, а българите продължават да гласуват за мутри, агенти на ДС и комунисти.

23.11 2014 в 10:50

Можем само да гадаем кой е променил ДП на 10. През цялото време достъп до прословутите тефтери имаха БСП и ДПС в лицето на следствие и прокуратура. С каква цел са го направили?

22.11 2014 в 23:42

Защо обаче И-то на първия ред(в ИАНМСП) няма нищо общо с И-то на четвъртия(ПФ)? Чисто графично, не че съм "графолог". Такава е разликата с "и"-то в почти всички други думи....