Феновете на ЦСКА на шествие до парламента в неделя

OFFNews 16 октомври 2015 в 12:08 2359 1

Феновете на ЦСКА ще излязат на мирно шествие в София. То ще започне от стадион "Българска армия" и ще завърши пред парламента.

Демонстрацията ще се проведе след мача в неделя между ЦСКА и Витоша Бистрица, който започва в 14:15 часа и ще завърши около 16:00 часа.

С шествието феновете на отбора искат да покажат, че "ЦСКА е огромна институция, с която всички в държавата трябва да се съобразяват".

"Разберете едно - политиците ги е страх от самото наше присъствие там, а не от хвърлени камъни и счупени прозорци. Така или иначе евентуални щети ще бъдат платени с държавни пари т.е. наши пари. Нека не даваме поводи на милицията да възпрепятства законно разрешения ни протест", пишат организаторите на събитието.

Сборния пункт за шествието ще е на езерото „Ариана”. Заедно с феновете ще има спортисти от всички клубове на ЦСКА. Организаторите на събитието ще застанат най-отпред на шествието.

Мероприятието има разрешение от общината за един час, затова най-късно в 17 часа феновете ще поемат обратния път път парламента към стадиона.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови