Атака с мишки по парламента в петък

OFFNews 03 февруари 2014 в 18:38 5825 13

Компютърна мишка

Атака по парламента с компютърни мишки подготвят в петък граждани в знак на протест срещу правилата в обсъждания нов Изборен кодекс, в който не фигурира възможността за електронно гласуване.

„Управляващите-лаФкаджии се страхуват от електронното гласуване през интернет, те не го искат, но искат да си докарват гласуващи с автобуси - както ги докарваха на контрапротести, искат хора, държани в зависимост, да гласуват за предварително зададен номер, зад който стои поредният послушен наемник на олигархията и местните феодали. Управляващите-лаФкаджии се страхуват от гласа на свободните български граждани и от тези, които напуснаха страната, защото се задушават от липсата на шанс за нормален живот тук. Страхуват се от всеки, който може да им потърси сметка, отмествайки ги от плячката“, писаха организаторите на протеста във Фейсбук.

Протестът се събира в 12 часа пред Народното събрание. До момента близо 800 души са заявили, че ще присъстват. „Нека всеки от нас донесе по една компютърна мишка, която да хвърли зад загражденията на парламента-лаФка. Нека им покажем, че са мишки. Страхливи мишки, които се страхуват от нашия глас!“, призовават протестиращите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!