Сидеров с депутати на Путин и Жириновски: Ще оправяме света, почваме от България

OFFNews 03 март 2015 в 15:00 12987 78

Снимка БГНЕС

Сидеров на днешното шествие на "Атака"

Научих, че Цецо Цветанов и Радан Кънев са в Брюксел. Те са там, за да получат инструкции, за да вкарат България във война с Русия. Западът ни зароби, това е колонизация, обяви на митинг пред храм-паметник „Свети Александър Невски“ лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Шествието на "Атака" под надслов „От турско иго ни освободи Русия, не ЕС“ тръгна днес по обед от пилоните на НДК. В него се включиха и Анатолий Карпов – депутат от Държавната Дума на Руската Федерация от управляващата партия „Единна Русия“, и Роман Худяков – депутат от Държавната Дума и зам.-председател на фракцията ЛДПР (партията на Владимир Жириновски).

Да, ние ще оправяме света, започвайки от България. Русия днес е държава на националното достойнство и това САЩ не могат да го понесат. Да кажем "не" на членството в НАТО, стоп на агресията на НАТО на българска земя. Правилният път е да направим и референдум за членството ни в ЕС, каза Сидеров.

Няма посмъртно никога да стана евроатлантик, това означава да бъдем роби, да одобрим гей браковете и кръвосмешенията, обяви лидерът на "Атака".

Българският народ днес е поробен, но не от османците, а от западняците. Западът беше виновен за нашето робство, той забави с 20-25 години нашето освобождение. Великобритания е най-подлата държава в света, каза още русофилът-националист.

Искаме днешна Турция да поднесе извинения за геноцида върху българите, заяви от трибуната Сидеров.

                            Снимка: Владислава Тричкова 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!