Quantcast

Местан: България не трябва да се връща към коалицията БСП-ДПС

OFFNews Последна промяна на 04 юли 2014 в 10:04 7759 37

Лютви Местан

"България не трябва да се връща към отречени модели на управление, към проблематични коалиции и да приемем, че и сегашната е проблематична - нещо, което твърдяхте година и нещо и аз в някаква степен съм съгласен с това, но такъв беше вотът на избирателите."

Това заяви в кулоарите на парламента председателят на ДПС Лютви Местан.

Той обясни, че в последните дни партиите се надпреварват да се отричат от ДПС и на база това обещания градят цялата си платформа.

"Човек би могъл и да си помисли, че някой вижда ДПС в положението на една застаряваща селска мома, която чака да бъде пожелана. ДПС обаче не може да бъде поставено в положението на застаряваща селска мома, която чака да бъде пожелана. ДПС знае своята стойност, знае своята идентичност, знае от кои ценности не може да отстъпи", категоричен е Лютви Местан.

По думите му след изборите може да се окаже, че най-важният въпрос ще е не кой иска ДПС, а кого ДПС желае да подкрепи.

"И понеже е трета политическа сила, либерална, тя, ДПС, носи участта на всички либерални партии - те да бъдат подкрепящи партии. И ви казвам, че след изборите може да е по-актуален не въпросът кой ще пожелае ДПС, а може да се окаже вярна обратната посока - кого ДПС ще реши да подкрепи, с оглед на интересите на България", каза Лютви Местан.

Той заяви, че България не трябва да се връща към "отречени модели на управление" и "проблематични коалиции", като призна, че и настоящата коалиция ДПС-БСП също е "проблематична".

Местан каза още, че между БСП и ДПС не се е случило "кой знае какво", но двете партии на са обречени завинаги една на друга.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

08.07 2014 в 15:00

Да бе!
Щото така ви най-изнася!
Това лидерите в ДПС сте много нахални и дебелооки!

06.07 2014 в 03:47

"ДПС е проклятието на България" Го е Казал един драгалевски крадец който е проклятието на демокрацията

05.07 2014 в 14:31

ДПС е проклятието на България - кой го беше казал?
Май е истина!

05.07 2014 в 13:38

Хо, хо, най-обичам агент на ДС отново да раздава ултиматуми. Ами с вашта партия искат да се гушкат само най-негнусливите отрепки в парламента, бе! И за да продължим "образния" език на Местан, ще добавим че ДПС, е не само застаряваща селска мома. Тя е застаряваща селска мома със сифилис в последен стадий на развитие. И да се надяваме, че и те скоро ще умре.

05.07 2014 в 12:23

Машалла на Професор Балкански! Аферим, ашколсун унд данкешон! Знай ги Балканский тез тънки кефове, зер колко пъти Псидера им е разправял, как втрива гюлевото маслице в замбата на Агата, как после завистливо го гледат другите ибрикчии, как ревниво пази кафявото под нокетя си да го покаже благоговейно на Деничка си, както преди е давал и на благоверна си да вдъхне от аромата на гюл смесен с вонята на хидроинженерските макакеши! Знай ги тез работи, Балканский, знай ги! Всите националистченца от близкий кружец мечтаят за таз висока чест - я на Султан, я на Самодържец да умият дупцето! Да го цункат и оближат, да го дишат, да дадат да им пръднат чужбинска -било муслимска - било болшевича фъсня в лицето, че как иначе! Нали са Националисти! Да живей българия на три морета! На Караибско, на Средиземно, на Егейско!! С пуричка в гъзлето патриотарско! С шампейн в чашите, по халатче, лежерно и фриволно! С Деничка на коленете, че на Капка дупцето омръзна!
И ЗА ДА НЕ БЪДА ОБВИНЕН В НИХИЛИЗЪМ ДА ПОВТОРЯ! ЕДИНСТВЕНАТА ПО ДОЛНА И ПРОДАЖНА ПАПЛАЧ СА КУРВИТЕ ОТ ПАНЕЛЕНИЯ БЛОК НА РЕФОРМАТОРИТЕ!

05.07 2014 в 10:03

Фашистите се прегърнаха с комунистите ! Етническите партии се прегърнаха с фашистите ! За ква политика говори тоя измекяр - всичко е въпрос на това дали си в кюпа или не ! Е те тоя път ви видяхме колко струвате и от 'политическите' ви решения някак прозря, че властта е самоцел за всяка от трите партии. Защо го прави толко сложно тоя ибрикчия, след като е толкова просто ?
P.S. Агресор Лайнянски, днес за разнообразие гледам събираш плюсове ?!? И в двете посоки си добър - продължавай да тренираш, може да станеш капитан на национала по тролене :D

05.07 2014 в 07:17

балкански @25, много си наясно с професията "ибрикчия"?! Aбе чудя се откъде знаеш всички тия тънкости. Да не би ти да си?

05.07 2014 в 07:16

А целувките? Те не са задължителен елемент на коалициите. А докараните хора? И те не са задължителни. КОЙ ПРЕДЛОЖИ ПЕЕВСКИ? Много лицемерие.И Местан мисли, че пасем трева.

05.07 2014 в 01:02

не вярвам, че този път ще е нещо по-различно относно броя на действителните бюлетини. и пак - депутатските места отново няма да имат нищо общо с бюлетините в чувалите !
треперещите бастуни, гласуващи за №15, намаляват. и така вече 25 години. повечето от тях или не могат да стигнат до урните, или няма кой да ги подпира вече (бастуните).
дали това не е предимство за някого ? скоро ни очаква доста свеж екшън - темпо и касапница из партийните редици:) да видим кой ще наследи и ще си припише наготово 130 години съществуване ? аз май го зная, а Вие ?

04.07 2014 в 22:30

куркудил, ма той банкянското му нищожество ни ще да става ибрикчия бе, той иска СУЛТАН да го игра и да вика "мирхаба" на аскера...
да-а-а-аааа като пожарникарски маркуч ши му съ оформи дебелото черво.


ха-ха-хахххх!


а са е напънал резко, а е издишал като балон.