Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Чуколов: Няма да пречупите "Атака" със скапаните си лъжи

OFFNews 13 декември 2013 в 09:25 4848 24

Десислав Чуколов

Снимка БГНЕС

Десислав Чуколов

Ние сме една от най-проверяваните партии от 2005 година досега. Откакто е създадена партия "Атака", не се спряхте, бе, хора. Не се спряхте. Ей това трябва да ви е ясно, че няма да ни пречупите по този начин, със скапаните си лъжи и вашето поведение. Всички тези лъжи, които наслагвате в пространството, е да очерните партията.

Това каза депутатът от "Атака" Десислав Чуколов пред Нова телевизия, в отговор на обвиненията, че средства от държавната субсидия на партията са давани за скъпи пътувания.

"Партия "Атака" предава своите отчети за това как изразходва своите пари в срок пред Сметната палата. Сметната палата прави своите проверки", обясни Чуколов, но не отговори с какви пари са правени луксозните пътувания на лидера на партията. 

Вместо това депутатът контрааткува водещите: "Защо сменихте толкова телевизии, по колко пари получавате вие, бе, вие ли ще ме морализаторствате?"

Той поясни, че лично е разговарял с управата на един от хотелите, в които се твърди, че е отсядал Сидеров. От там му обяснили, че твърденията в медиите не са верни и че "такива неща не съществуват и как може да лъже една телевизия по грозен и циничен начин."  

Той каза, че ако водещите на сутрешния блок предпочитат, всеки депутат от "Атака" ще ходи с касов апарат и ще се отчита с касова бележка. 

"Каквото и да правите, няма да ни пречупите, защото ние сме "Атака", каза още Чуколов.

Той допълни, че никога досега медиите не са казали, че Волен Сидеров не се е качвал на служебен автомобил от Народното събрание и партията не е изразходила нито един литър държавен бензин. "Това не го казвате, нали? Нито един литър държавен бензин не е изразходен от партия "Атака", това не вие изгодно да го кажете", каза депутатът.

По думите му в ефир се допускат само манипулации и лъжи, "защото в сутрешния ви блок каните хора, които лъжат".

Чуколов обясни, че лично той, колежката му Деница Гаджева и други депутати от "Атака", са проверявани по няколко пъти и всички проверки са показвали, че няма нередности. 

"Сидеров - живее под наем този човек. Сидеров няма един апартамент. Цветан Цветанов има шест апартамента", поясни депутатът.

Чуколов е категоричен, че нападките срещу "Атака" идват от това, че засягат интересите на олигарси. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews