Звезди на четири лапи

ОFFNews 12 януари 2015 в 14:01 4551 0

Снимка Томас Унтерзеер

В днешно време почти всеки има профил в сайта Инстаграм където споделя всякакви събития от ежедневието си.

Споделят се закуски, обяди, посещения при лекаря или пък последната ваканция. Свои профили имат и звезди на четири лапи.

Малката Биди - таралеж, стана известна напоследък с пътешественическите си снимки. 

Тя си има собствен сайт, на който можете да си закупите нейн календар или да я последвате в Инстаграм профилът й. Тя има повече от половин милион последователи. Стопанинът на малкото таралежче призовава всички :"Ако един таралеж може да го направи, значи можеш и ти. Излез навън и изучавай!"

Ето го и Момо - куче, още един пътешественик и звезда в Инстаграм. Той обича да пътува и да го снимат и да му хвърлят пръчки. Има 310 000 последователи. 

Котето Сам стана популярен с веждите си, които го карат да изглежда вечно уплашен, но пък много сладък. Той има 150 000 последователи в Инстаграм. Той е улична котка, но не е осиновен или намерен в двора. Той бил изоставен и сам се предвижил до място между къщата на собственичката му и съседите й където отказвал да яде и да пие вода, затова Аманда Коладо решава да го прибере в дома си и го кръщава Сам на котките на Анди Уорхол. Аманда споделя, че славата не му е повлияла и Сам си е все същата смешна и любопитна котка.

Това е папагалът Джак. Джак обича да позира и можете да го видите тук. За разлика от другите, той има скромните 26 000 последователя, но пък е много фотогеничен. Е, може би не е на четири лапи, но е на две крачета и две крила.

Още едно коте попада в списъка ни и това е Пъдж. Тя е Екзотична Късокосместа и е на 5 години. Според стопанката й Катрин Лон, Пъдж е съвсем обикновена котка, която обичка бисквитки и да мързелува. Тя си има собствен сайт и онлайн магазин и Инстаграм.

Един малко по-нестандартен любимец е Мистър Багел.Той е една чинчила, която отдавна е преживял срамежливостта. В Инстаграм , той имам 70 000 последователя и собствен магазин. Той и стопанинът му Стийв Бйън са срещу използването на животински кожи и подкрепят осиновяването на животни вместо купуването.

Малката Бъб многократно е завладявала сърцата на феновете си. Тя стана популярна преди време с изплезеното си езиче и големите си очи, но на снимката допира на стопанина й Майк Бридавски я кара да ги затвори от удоволствие. "Тази снимка е специална, защото улавя любовта на Бъб към живота и нейния позитивизъм.", споделя той за НГ. Малката Бъб е осиновена от приют и е родена с няколко генетични заболявания. Езичето й е винаги изплезено заради по-късата й долна челюст и липса на зъбки, тя има и остеопороза, за която взима лекарства. Собственикът й е учил Рейки специално, за да може да се грижи за Бъб. Във Фейсбук, тя има над милион и половина харесвания, известна е също и Tumblr и Инстаграм, а също си има и собствен сайт.  

Винъс, котката с две лица има 265 000 последователя в Инстаграм. Тя се е появявала и в национален ефир, за нея са писани и статии и според National Geographic тя е "най-известната котка на планетата". Според NG тя може да има две различнки ДНК в двете половини на тялото си. Снимката е направена по време на кампания за защита на тигрите. Собственичката й Кристина споделя за NG , че след 11 часа посещения на фабрични магазини, тя най-сетне намерила перфектния фон, който всъщност е хавлия. 

Норм е един много фотогеничен мопс с настроение и характер, които можете да видите в неговия Инстаграм профил. Двамата със стопанинът му Джереми Виич си имат собстен фотографски сайт и онлайн магазин. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!