Писмо доказа: Медицинската сестра, издала бременната Кейт, се е самоубила

Вероника Шербанова 12 декември 2012 в 17:06 3974 3

Джазинта Салдана, Снимка: The Guargian
Джазинта Салдана, Снимка: The Guargian

Медицинската сестра, която беше намерена мъртва, след като издала информация за бременната Кейт Мидълтън, се е самоубила. Джазинта Салдана оставила предсмъртно писмо за семейството си.

48-годишната Салдана беше намерена мъртва, няколко дни, след като отговорила на въпросите на двама австралийски водещи за бременната Кейт Мидълтън, която беше приета в болницата „Крал Джордж VII” заради тежка форма на сутрешно гадене и отпадналост.

Медицинската сестра била на смяна в лечебното заведение, когато двама радиоводещи от Сидни, Австралия, се обадили, за да научат подробности около приетата за лечение съпруга на принц Уилям Кейт Мидълтън. Австралийците се представили за кралица Елизабет II и принц Чарлз.

Салдана не разбрала за измамата и отговорила на въпросите на двамата радиоводещи. Когато по-късно истината излезе наяве, сестрата се извини официално на кралското семейство.

Съпругът на Джазинта Бен Барбоза и двете им дъщери – 17-годишната Джунал и 14-годишната Лиша, поискаха да научат повече подробности около смъртта на жената. Засега много факти около предполагаемото самоубийство остават неизяснени.

Бен Барбоза и дъщерите му живеели в Бристол, а Джазинта – в помещение за персонала към лондонската болница. Разследващите обясняват, че членовете на семейството на медицинската сестра не знаели нищо за телефонното обаждане на радиоводещите. Те не били гледали новините и не чули нищо за скандала. Разбрали, че са замесени в него едва след смъртта на Салдана.

В същото време австралийските радиоводещи Майкъл Крисчън и Мел Грийг, които скроиха телефонната шега за Кейт Мидълтън, се разкаяха публично и заявиха, че са потресени от случилото се.

Заради трагичния инцидент от ръководството на радио „2Day FM” заявиха, че ще преосмислят политиката на програмите си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!