Медсестра намерена мъртва, след като разказала за бременната Кейт

Вероника Шербанова 07 декември 2012 в 18:51 1587 0

Медицинска сестра издала информация за бременната Кейт намерена мъртва. Снимка: БГНЕС
Медицинска сестра издала информация за бременната Кейт намерена мъртва. Снимка: БГНЕС

Медицинска сестра, издала информация за Кейт Мидълтън по време на престоя ù в болницата, беше намерена мъртва в дома си, съобщи Би Би Си. Засега не е ясна причината за смъртта ù.

Джазинта Салдана била на смяна в болницата „Крал Джордж VII” в сряда, когато двама радиоводещи от Сидни, Австралия, се обадили, за да научат подробности около приетата за лечение съпруга на принц Уилям Кейт Мидълтън.

Австралийците се представили за кралица Елизабет II и принц Чарлз и поискали да научат подробности за състоянието на бременната Кейт, която беше приета в лечебното заведение преди няколко дни заради тежка форма на сутрешно гадене и отпадналост.

Салдана не разбрала за измамата и отговорила на въпросите на двамата радиоводещи. Когато по-късно истината излезе наяве, сестрата се извини официално на кралското семейство. Тя не е била отстранена или уволнена, съобщиха от болницата.

„Джазинта работи в болницата „Крал Джордж VII” повече от четири години. Тя беше чудесна сестра и колегите ù я обичаха и уважаваха“, обясниха от лечебното заведение.

Към момента не е ясна причината за смъртта на Джазинта Салдана и започна разследване за установяването на подробностите около случилото се, посочиха от полицията.

Засега няма коментар от страна на кралското семейство.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!