Водещите, скроили номера за Кейт, се разкаяха публично (видео)

Елица Мартинова 10 декември 2012 в 09:19 1188 0

Снимка: News.com.au
Снимка: News.com.au

Австралийските радиоводещи Майкъл Крисчън и Мел Грийг, които скроиха телефонната шега за Кейт Мидълтън, се разкаяха публично и заявиха, че са потресени от случилото се.

Двамата нарушиха мълчанието си и дадоха интервю за австралийска телевизия.

Крисчън и Грийг се укриваха от медиите след скандала със смъртта на медицинската сестра Джазинта Салдана, която стана неволен участник в тяхната шега.

Представяйки се за членове на кралското семейство, двамата се обадиха в болницата, където бе настанена бременната съпруга на принц Уилям Кейт Мидълтън, поискаха и получиха информация за състоянието ù.

Малко след като се разбра за измамата, медицинската сестра, дала информацията - Джазинта Салдана, бе намерена мъртва. Извършваното в момента разследване трябва да установи дали действително тя се е самоубила, каквито съмнения има.

В интервюто двамата радиоводещи посочват, че са разбрали за гибелта на Салдана от телефонно обаждане.

„Беше най-лошият телефонен разговор в живота ми. Прехвърлях казаното в главата си отново и отново. Единственото, което ми се искаше да направя, бе да прегърна всички близки на Джазинта“, сподели през сълзи Мел Грийг.

„Надяваме се, че близките ù ще получат цялата подкрепа и любов, от които се нуждаят, за да преодолеят всичко това“, допълни колегата на Грийг Майкъл Крисчън.

Радиоводещите бяха отстранени от работа, след като стана ясно, че медицинската сестра, станала жертва на шегата им, е намерена мъртва.

Заради трагичния инцидент от ръководството на радио „2Day FM” заявиха, че ще преосмислят политиката на програмите си.

Кралското семейство също изказа съболезнованията си към семейството на жертвата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови