Quantcast

Джоди Фостър се ожени за приятелката си

ОFFNews Последна промяна на 24 април 2014 в 08:05 12836 34

Джоди Фостър (л), Александра Херисън (д)

Снимка La Confidential Magazine

Джоди Фостър (л), Александра Херисън (д)

Американската актриса Джоди Фостър сключи браk с приятелката си Александра Херисон, обяви техен говорител.

Сватбата между кино звездата и Херисън, фотографка и актриса по професия, се е състояла през уикенда. Двете са заедно от година.

Фостър разкри хомосексуалността си миналата година по време на реч, която изнесе на церемонията по раздаване на наградите "Златен глобус".

През 2008 година Фостър се разведе с половинката си Сидни Бърнард след 20-годишна връзка. Двамата имат двама сина.

Преди Фостър, Александра Херисън е била гадже на тв водещата Елън Дедженерис.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

28.11 2014 в 09:13

А, бе "лайно във вентилатор22:10 24 апр 2014". Стига с тези евреи! Преди да плюеш върху тях се позаинтересувай от историята. Не е толкова трудно. Библия може да се купи навсякъде. Според Мойсеевия закон, хомосексуализма, както и много други полови извращения се наказват със смърт! Хайде четете преди да пишете! Евреите са първия етнос на тази Земя, който систематично е преследвал половите извращения!!! При асирийци, вавилонци, перси, гърци и римляни(леле колко може да се напише за гърците и римляните, които са положили заедно с евреите основата на Западната цивилизация).

16.05 2014 в 03:10

До "лайно във вентилатор" нормална държава в която това "генетическо" (няма такава дума) и расово (?!?) престъпление се наказва със затвор или разстрел...Уганда имаш предвид. Доста приятна е, ако искаш може да отскочиш за ден два и ако се върнеш изобщо да споделиш вижданията си за това колко много ти харесва да бъдеш в общество, построено с подобни устой. После ще те пратя в Франция или Англия за ден два и накрая ще ми кажеш къде ти харесва повече и къде би си поживял :)

16.05 2014 в 03:03

(Изход 17) КОЙТО ХУЛИ (Проклина, Говори Обидно) БАЩА СИ ИЛИ МАЙКА СИ НЕПРЕМЕННО ДА СЕ УМЪРТВИ.

Мога да цитирам такива изречения до утре. В момента в който всяка жена, омъжила се не-девствена се умъртви и всеки човек охулил родителите си се убие, тогава ще съм с 2 ръце да погнем и всички гейове. Само че мен няма да ме има. Дефакто колко ли хора ще има. Иисус е казал първия без грях да метне камъка към блудницата. Сещам се за руските хулиганчета с качулките, които пребиват гейове "в служба на бога и нормалните християнски ценности". Да...доста добре сте разбрали християнството. Напред с око за око...

27.04 2014 в 20:19

26 Затова Бог ги предаде на срамни страсти, като и жените им измениха естествената употреба на тялото в противоестествена.
27 Така и мъжете, като оставиха естественото сношение с женския пол, разпалиха се в страстта си един към друг, като вършеха безобразие мъже с мъже и приемаха в себе си заслуженото въздаяние за своето нечестие.
28 И понеже отказаха да познаят Бога, Бог ги предаде на развратен ум да вършат това, което не е прилично,...... Или не знаете, че неправедните няма да наследят Божието царство? Недейте се лъга. Нито блудниците, нито идолопоклонниците, нито прелюбодейците, нито малакийците, нито мъжеложниците,

25.04 2014 в 12:52

Виждам, че си объркана, кое е мит и кое не е. Хем всеки си знае, на къде го тегли, хем "обстоятелствата го налагали". Много кухи изказвания наистина. Кои са тези обстоятелства, които ще ти наложат сексуалност :D Май на теб обстоятелствата ти налагат да се правиш на хетеросексуална и си развила интернализирана хомофобия. Не хомосексуалните налагат своето виждане, а примитивните хора като теб, които се правят на Господ да ми казват, кое било по-добре за мен и за обществото. За обществото най-добре ще е закърнелите умствено да са възможно най-малко, а не хора цитиращи източници като чичко Гугъл и Офнюз да се сравняват с капацитетите на времето си :D И накрая - мисля, че на теб ти се иска някоя да ти оближе пу*ката, мога да ти препоръчам съответната психологическа помощ, за да го приемеш най-после :D

25.04 2014 в 08:10

По мое мнение руско-съветските отрепки атила и лайно... трябва да бъдат лишени от възможността да изливат цялата тази гнусотия тук. Не е зле да се знае, че почти всичките им изявления представляват престъпление според българските закони. Дали администрацията на сайта носи солидарна отговорност? Моля българо-съветските педерасти да бъдат по-активни с минусите!

25.04 2014 в 07:28

Калинче, това за 4те слона пак капацитетите на времето са го измислили, не НОРМАЛНИ глави като моята :) Латентната сексуална ориентация е мит, всеки си знае накъде го тегли, а понякога просто обстоятелствата налагат човек да избере АЛТЕРНАТИВЕН път. Но пак ти казвам- по-добре, и за теб и за обществото, да си беше хетеросексуална! Жалко, че не си.

Няма да те убиваме, няма и да те мразим, освен ако не си го заслужиш, примерно като се слагаш на не-когото трябва ;)

Айде ходи оближи някоя дашна п.. и не ми губи времето с утвърждаване на извращения.

25.04 2014 в 02:55

Арх., нали не използваше чичко Гугъл, а главата си. Очевидно е така, имайки предвид безпочвените ти изказвания със сигурност родени от кухата ти черепна кутия. А моите познания се основават на Фройд, Фуко, Хиршфелд, Кинси и т.н., няма смисъл да навлизам в сфера, която ти е толкова непонятна. Твърдението, че "хора си сменят сексуалната ориентация в последствие" е толкова абсурдно, колко е твърдението на твоите събратя по развитие от древността, че земята се крепи на четири слона. По-скоро ми изглежда, че ти имаш притеснения да не проявиш латентните си хомосексуални наклонности "в последствие", но те уверявам, че те са били там и преди това.

25.04 2014 в 01:07

Offnews, поставихте рекорд - толкова много неточности в толкова кратък текст

24.04 2014 в 22:10

Еднополовите бракове са генетическо и расово престъпление,което в нормалните държави се наказва с много години затвор или просто растрел.Всички еднополови двойки са еврейски,защото евреите изкривяват понятията на хората за морал и етика,евреите правят всичко за да изуродоват културата на народите сред които живеят и в настъпилия хаус и неразбирателства грабят безнаказано.Само фашистка структора на управление и военна национална диктатура могат да спрат нашествието на паразита еврей