Лудогорец обяви стартовите 11 за мача на годината

Димитър Андреев 06 декември 2016 в 18:23 2565 0

Снимка ludogorets.com

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев посочи титулярните 11, които ще излязат на "Парк де Пренс" срещу Пари Сен Жермен тази вечер от 21,45 часа в мача на сезона за тима му.

От изхода на последната среща от предварителна група А на Шампионската лига зависи дали "орлите" ще играят и напролет в евротурнирите. С интерес ще следим и мача между Арсенал и Базел, чийто изход също е важен. 

Кой за какво се бори преди последните мачове в групите от Шампионската лига прочетете тук 

Изненадващо централният нападател от Румъния Клаудиу Кешерю и централният защитник Хосе Луис Паломино остават на пейката.

Атаката ще бъде водена от звездата на тима Джонатан Кафу, който ще бъде наблюдаван от различни мениджъри, докато партньор на Козмин Моци ще бъде Игор Пластун, който има само седем минути игра в тазгодишното участие на Лудогорец в Шампионската лига.

Звездата Марселиньо се завръща в титулярния състав, като ще бъде за пореден път диригент на отбора, а Вандерсон и Вирджил Мисиджан ще му помагат по крилата. Мачът ПСЖ - Лудогорец на стадион "Парк де пренс" започва в 21:45 ч.

Следи мача и слушай коментар на живо тук.

ЛУДОГОРЕЦ: Владислав Стоянов, Сисиньо, Игор Пластун, Козмин Моци, Натанел, Светослав Дяков, Абел Анисе, Вирджал Мисиджан, Вандерсон, Марселиньо, Джонатан Кафу.

Най-важното
Всички новини