Quantcast

"Цветан Василев нямаше преценка към хората, които го заобикалят"

OFFNews Последна промяна на 18 юли 2014 в 20:09 6054 4

Снимка corpbank.bg

Цветан Василев.

Цветан Василев е добър банкер, но за най-голямо съжаление нямаше подход и преценка към хората, които го заобикалят. Той се раздели с хора, които наистина можеха да коригират определени негови действия. Трудно се вслушваше в чуждото мнение.

Това заяви пред БНТ бившият шеф на надзора в КТБ Николай Велков.

Цветан Василев в голяма степен еднолично управляваше банката, твърди бившият председател на Надзорния съвет на КТБ.

През 2005 - 2006 г. излязох от КТБ, уточни Велков.

Оманският фонд е достатъчно мощен, за да може застане зад КТБ и проблемът да се реши. Не би било добре една банкова институция да бъде затворена и да бъде ликвидирана, каза още Николай Велков.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

19.07 2014 в 05:37

Стига с тоя Scatman John, ретро България!

18.07 2014 в 22:16

За Machiavell, А бе многознайко, я ни светни каква е разликата между банка и твоята “пирамида”?!? Що разбираш ти от банки, та дрънкаш нелепици.
Всяка банка се създава за да печели като работи със свои и със чужди пари. За чуждите пари плаща лихви ...Тъй, и откъде да изкара тези лихви за ги плати на вложителите бе празна кратуно..., само дрънканици, никаква мисъл в кухата ти глава, научин лазни изречения и дрънка

18.07 2014 в 21:50

Добър банкер в какво? В далавери и схеми с "успелия" Пеевски и подметката Бареков? От толкова "добри" и "успели" тъне държавата в такава корупция.

18.07 2014 в 20:21

Само дето неговото не е банка а пирамида и като пирамидаджия издържа доста дълго, това е верно. А иначе и аз мога да съм банкер ако държавата сложи всичките си пари в моята банка. Аз не знам нито един червен "бизнесмен" да е направил нормален бизнес т.е. без крадене, без монопол, без държавна помощ. Даже и с крадените пари не можаха да създадат нищо смислено.