Гергов: Ако Цветан Василев проговори, ще се смени политическото статукво

OFFNews 16 юли 2014 в 19:30 19362 8

Снимка bsp-oblspl.org

Георги Гергов.

Аз не мисля, че Цветан Василев ще проговори. Ако проговори, ще се случи смяна на политическото статукво. Аз така си мисля, заяви пред bTV областният лидер на БСП – Пловдив Георги Гергов.

Аз Цецо (Василев) го познавам от много години. Но не мисля, че е чак такава голяма маскара, какъвто го изкарват. Не мисля. Мисля, че има и други хора, които трябва да си кажат думата, твърди Гергов.

Мислите ли, че всичко това, което се случва сега, не се е знаело от предната власт, от сегашната власт, от БНБ, от всички тези, които скачат и най-ревностно защитават как да се налеят в пясъка още няколко милиарда, за да могат да се вземат техните пари с големите лихви от лакомия? Те не знаеха ли, че това е пирамида? Те не гледаха ли, че се прави една телевизия, която харчи по 7-8 милиона, че се финансират футболни клубове, купуват се вестници? Това никой ли не го знае за тези последните 10 години, откакто тази банка изведнъж става такава голяма и толкова много пари се вкараха в нея? - попита областният лидер на БСП – Пловдив.

Ще участвам в надпреварата за лидер на БСП. Издигнали са ме, длъжен съм да играя. Нормално е да участвам, а имам на ум кого ще подкрепя на балотажа, каза той.

Сергей трябваше да остане на лидерското място и да си изкара предсрочните избори. На нас ни трябва обединение, твърди Георги Гергов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews