Quantcast

Гергов: Ако Цветан Василев проговори, ще се смени политическото статукво

OFFNews Последна промяна на 16 юли 2014 в 19:30 18472 8

Снимка bsp-oblspl.org

Георги Гергов.

Аз не мисля, че Цветан Василев ще проговори. Ако проговори, ще се случи смяна на политическото статукво. Аз така си мисля, заяви пред bTV областният лидер на БСП – Пловдив Георги Гергов.

Аз Цецо (Василев) го познавам от много години. Но не мисля, че е чак такава голяма маскара, какъвто го изкарват. Не мисля. Мисля, че има и други хора, които трябва да си кажат думата, твърди Гергов.

Мислите ли, че всичко това, което се случва сега, не се е знаело от предната власт, от сегашната власт, от БНБ, от всички тези, които скачат и най-ревностно защитават как да се налеят в пясъка още няколко милиарда, за да могат да се вземат техните пари с големите лихви от лакомия? Те не знаеха ли, че това е пирамида? Те не гледаха ли, че се прави една телевизия, която харчи по 7-8 милиона, че се финансират футболни клубове, купуват се вестници? Това никой ли не го знае за тези последните 10 години, откакто тази банка изведнъж става такава голяма и толкова много пари се вкараха в нея? - попита областният лидер на БСП – Пловдив.

Ще участвам в надпреварата за лидер на БСП. Издигнали са ме, длъжен съм да играя. Нормално е да участвам, а имам на ум кого ще подкрепя на балотажа, каза той.

Сергей трябваше да остане на лидерското място и да си изкара предсрочните избори. На нас ни трябва обединение, твърди Георги Гергов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20.07 2014 в 23:02

Е на това му се вика истински социалист, истински ляв ... ОЛИГАРХ !!! УРА ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ !

20.07 2014 в 22:55

Е на това му се вика истински социалист, истински ляв олигарх ....

17.07 2014 в 10:16

Без коментар, физиономията му говори достатъчно...

17.07 2014 в 09:53

така де, ББ не е ли знаел че ТВ7 се финансира от КТб. Знаел е ама там го посрещаха с хляб и сол. Затова Цв. Василев си е пушел пурата в негово присъствие. А пури не се пушат на делови разговор, а при сладка раздумка, кеф, както му казват. ББ не е ли знаел, че същтатга тази банка е финансирала вестниците на Пеевски. Знаел е. Ама тези вестници три и пол. години го хвалеха. Затова защо да не понатиснат държ. предприятия да си вкарват парите там. Днес лицето ББ някак заобикаля тези теми. Всинца дружно го правят. Присламчи се към мненията на БСП за влогове, за обещетение и т. н. и ето тези които позволиха на КТб да стигнве до тук, сега СА СПАСИТЕЛИ. На кого? Циници.

17.07 2014 в 09:09

"мили хора" не го показвайте този боклук , главната свиня на т.нар. преход с откраднати милиони ( пловдиския панаир , цум , свинекомплекс и др.

16.07 2014 в 22:25

Боклук, знам кой трябва да проговори, за да не излезеш от панделата, крадец мръсен!

16.07 2014 в 21:48

Такива са им кадрите на тия боклуци! Тоя катил с нищо не е по-различен от останалите.

16.07 2014 в 21:33

Червен боклук!