Селена Гомез с майка си на кръчма в София

Вероника Шербанова 10 май 2012 в 16:29 5839 2

Селена Гомез на кръчма с майка си в София. Снимка: Webstagram
Селена Гомез на кръчма с майка си в София. Снимка: Webstagram

Селена Гомез е отишла два пъти в заведение в центъра на София заедно с майка си. Тя го нарече „най-сладкото ресторанче в България“.

Придружавана от майка си Аманда, 19-годишната звезда вечеряла в столично заведение. Двете били очаровани от атмосферата. Доказателството за това е направената от момичето снимка, която то сподели с феновете си в Webstagram.

Решихме да го посетим и ние. Ресторантчето е малко, а обстановката е интимна. Менюто е основно на базата на различни видове паста и свежи салати.

Управителката на заведението потвърди пред OFFNews.bg, че Селена се е хранила два пъти там заедно с майка си, но отказа да ни разкаже повече подробности и поиска името на ресторанта да не бъде споменавано. „Дори не се запознахме с Гомез лично“, каза тя.

Междувременно мястото пред входа на Гранд Хотел София започна да опустява. До вчера там се събираха най-заклетите фенове на Селена Гомез, които с часове причакваха появата на любимката си.

Почитателите на Селена Гомез се изтеглят към градинката на НДК, където според тях можела да бъде забелязана през деня. В опитите си да прекратят обсадата на хотела, служителите от охраната сами насочвали децата към новото място.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!