Нова лимитирана серия Nissan Juke Ministry of Sound

Христомир Николов 21 август 2012 в 06:13 937 0

Nissan Juke Ministry of Sound
Nissan Juke Ministry of Sound

Nissan Juke Ministry of Sound е нова лимитирана серия на компактния кросоувър, създадена в сътрудничество с едноименния лондонски авторитет в сферата на клубната и електронна денс музика. Дръзкият новак, носещ подписа на Ministry of Sound, ще се предлага в Европа от септември, като производството му ще бъде ограничено до 3000 бройки.

Nissan Juke Ministry of Sound може да бъде поръчан с всеки от двигателите и трансмисиите в настоящата гама на модела, и се предлага с редица специални дизайнерски и технологични характеристики.

Като отражение на известното черно-бяло лого на Ministry of Sound, лимитираната серия на Juke ще може да се поръча или в Metallic Black, или в Solid White цветове. Всички модели ще бъдат екипирани стандартно с 17-цолови бели лети джанти, бели дръжки на вратите и бели кутии на мигачите. За допълнително подчертаване на дръзкото излъчване, В-колоните са изпълнени в лъскаво черно, а уникалната емблема на Ministry of Sound завършва външния дизайнерски пакет.

Тематиката продължава и вътре, като централната конзола на Juke with Ministry of Sound е в бял цвят. В бяло е и облицовката на вратите, както и шевовете на кожените седалки, волана и топката на скоростния лост. Към оборудването е добавена стойка за iPod, даваща на пътниците перфектната възможност за избор на любимата им музика в движение. >>още>>

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки