Селена качи снимка от снимачната площадка

Вероника Шербанова 09 май 2012 в 11:41 3296 1

Селена Гомез публикува нова снимка от посещението си в България. Този път старлетката показва част от интериора на караваната, в която се подготвя за заснемането на сцените от „Getaway”.

Тийн идолът Селена Гомез изненада вчера почитателите си, като започна да споделя кадри от престоя си в София. Първоначално тя публикува в Webstagram снимка от заведение, където обича да се храни, като го нарече „най-сладкият ресторант в България“.

Днес милиони нейни фенове от цял свят ще имат възможността да надникнат на снимачната площадка. Само преди няколко часа Селена е качила в Twitter фотос, на който се вижда част от помещението, където звездата се прекарва времето си. До снимката тя е написала „Trailer love”.

Много от феновете й предполагат, че двете снимки имат за цел да привлекат вниманието на гаджето на 19-годишната старлетка Джъстин Бийбър. Според тях обстановката е романтична и интимна, което непременно ще насърчи Бийбър да посети любимата си.

Раздялата им за близо 6 седмици, през които Селена Гомез ще остане в България, е една от най-коментираните теми сред почитателите на двойката.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!