Президентът на Либерландия на среща с поддръжници у нас по случай годишнината на страната

ОFFNews 02 април 2017 в 18:44 9942 1

Снимка Сергей Антонов / OFFNews

Вит Йедличка.

Вит Йедличка, президентът на Либерландия - най-новата страна на Балканите - ще посети България между 7 и 9 април по повод втората годишнина от основаването на държавата.

"През месец април ще честваме 2-та годишнина от създаването на Либерландия в град Бая, Унгария, от 14-ти до 16-ти април. За тези от вас, които нямат възможност да се присъединят към нашето събитие в Унгария, нашият представителен екип в България е подготвил свое собствено локално празнично събитие за отбелязване на празника в периода 7-9 април, с богата програма и присъствието на гости и съмишленици на Либерландия от България, Франция, Англия и други страни", пише лично Йедличка.

Събитието ще се проведе в София, като подробности от програмата може да се намерят във Фейсбук страницата на страната, групата на поддръжниците на Либерландия у нас, както и директно от страницата на събитието.

"Аз ще пристигна от Прага, за да се срещна с вас и ще взема участие в различните мероприятия, организирани екипа в България. Бих искал да използвам времето да се запознаем и разговаряме за различните възможности и контакти в България. Надявам се да имаме възможността да се срещнем и да отпразнуваме заедно още едно важно събитие на Либерландия", допълва президентът.

Може да прочетете специалното интервю с Вит Йедличка за OFFNews тук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!