Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тукПриемам

Защитата на "Музикаутор": В 18,50 им пратихме предложение

| ПОСЛЕДНА ПРОМЯНА 06 януари 2017 в 20:1850511

"Музикаутор" изпратиха предложение до БНР за размера на авторските възнаграждения след края на работния ден, но обявиха, че са го изпратили "в срок".

Документът е бил изпратен в 18,50 ч. по електронната поща до генералния директор на Радиото Александър Велев с копие до Съвета за електронни медии и Асоциацията на българските радио- и телевизионни оператори, се казва в прессъобщение от "Музикаутор". В същото време днес, малко преди края на работния ден от БНР съобщиха, че не са получили предложение и че среща за уреждане на спора в понеделник няма да има.

"Както изпълнителният директор на Музикаутор Иван Димитров пое ангажимент на проведената на 5 януари 2016 г. среща в СЕМ, документът бе изпратен в рамките на днешния ден. В телефонен разговор генералният директор на радиото заяви, че работното време на БНР е до 17.00 ч. и че предложението няма да бъде разгледано до понеделник.

Поради тази причина "Музикаутор" предоставя на обществеността изготвения документ, като го публикува на своята страница, и декларира готовността си за среща с БНР в понеделник, 9 януари 2016 г., в следобедните часове, а ако това е необходимо, и през почивните дни.

За Музикаутор особено интересното в този случай е, че обезпечаването на обществения интерес на слушателите, което е законово задължение на БНР, в създалата се кризисна ситуация е тясно обусловено от стриктното работно време на ръководството", се казва в прессъобщението.

Ето и самото предложение на "Музикаутор" към БНР.
samael

Рейтинг : 19370

07.01 2017 в 12:10 1
+ 10
- 0
Музикаутор са едни от многото рекетьори на групировката бивши милиционери - ГЕРБ. Рекетират и авторите и разпространителите!
 
Още от : Медии
01 май 2017
FACEBOOK
Всички текстове и изображения публикувани в OffNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.