За Калинките

Емил Йотовски Последна промяна на 27 юли 2019 в 11:15 12201 0

Нека ви запозная с уникалното същество наречено Калинка.

Калинката е странно животно. Хем гръбначно, хем безгръбначно. Хем има собствен си мозък, хем не е така. Хем е отделен биологичен организъм, хем не е така. Затова науката се затруднява определяне на нейната биология. Но нека бъдем пионери.

В исторически план има предположения, че калинките отдавна населяват нашата планета. Развили са паралелна еволюция и са на път да станат втори доминиращ вид. Според някои автори вече са. Напоследък, популацията на калинките се радват на небивал разцвет. Науката все още мълчи за причините за този видов прогрес, но има отделни смели, дори граничещи с пълно безразсъдство теории, които сочат за този прогрес действията на хора облечени с власт. С което аз категорично не съм съгласен и по-скоро бих обвинил глобалното затопляне.

Като биологичен вид Калинката е просто животно. Калинката е лакома. Калинката яде повече от колкото може да изяде. Тя винаги е гладна. Плюска наред, дори с риск да си изплюска и бъдещето си. Срещу този апетит нищо не може да се направи. Какво да се прави, природа.

Калинката е сенколюбива. Излиза на светло само в краен случай и то с риск за живота си.

Калинките или не притежават разум, или той е дотолкова закърнял, че е станал напълно неизползваем. При нея съществуват само мозъчните функции поддържащи сърцето, дишането и плюскането, плюскането, плюскането…

Калинката е паразит. Тя чудесно вирее върху на другите организми и има изключителна непригодност да оцелява без наличието на гостоприемник.

Калинката не допринася с нищо към екосистемата, на която принадлежи.

Калинката издава странни, будещи смях в околните звуци. Има записи.

Калинката може да живее без никакъв проблем и без глава. Доказано е. Дори може да се размножава, което я прави уникално същество.

Калинката е изключително поддаващо се на дресировка същество. Изпълнява чужди заповеди безпрекословно. Толкова безпрекословно, че се поражда съмнение дали е отделен биологичен организъм.

Калинката не може да създаде устойчива популация от калинки поради паразитната си същност.
Където има изобилие на хранителни вещества, се наблюдава изключително струпване на калинки. След изчерпване на ресурса, калинките мигрират и се преразпределят.

От гледна точка на морфологията калинките се делят на: Калинка бушон, Скатаващата се калинка, Мушеща се калинка, Амбициозната калинка и Калинката, която не осъзнава, че е Калинка.

Важно! Калинката е поставена под защита на закона. Всеки посегнал на калинка, ще бъде наказан с цялата сила и строгост на закона!

Ясно?

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови