Котката на Калин Терзийски веднъж освирепяла...

Калин Терзийски 27 септември 2016 в 14:42 9823 7

ОПАСНОСТ!

Котката на Калин Терзийски, наречена Ангела, веднъж освирепяла. И започнала да налита на борци. Случвало се да разкъса по двама бореца на ден. Групировките на мутрите се притеснили сериозно. СИК бил почти унищожен от кръвожадното животно. Нямало миг спокойствие за тях.

Веднъж котката нападнала Пашата и Калин Терзийски едва успял да го спаси. В цяла София и околностите никоя добра, честна мутра не смеела да излезе да си събере дърва в гората. Защото Ангела върлувала. Тя била едра, бяла котка, тежала минимум един килограм и нямала капка милост у себе си.

Момчетата от силовите групировки започнали да се отказват от работата си и да бягат. Ставали учители по морал и право и по трудово обучение. Самият министър председател издал указ. Той гласял: Котката Ангела да бъде произведена в чин полковник и да и се даде медал от сушена мишка - за специални заслуги.

Този текст не е просто новина, а предупреждение!

* * *

УЖАСНА ИСТОРИЯ

Елен Колева падна пред очите ми по време на репетиция и разби главата си. Получи дълбока мозъчна тинктура. Аз видях как изтича голяма част от мозъка и. Това ме потресе.

Опитах се да и помогна с нещо, примерно да и дам да пийне мляко или някакъв фреш от пресни плодове, което знам - много помага в такива случаи. Но тя стана, събра смелост и се оказа, че е по-добре и от преди. Събра си мозъка там - от пода, напъха го където му е мястото и вече спокойно седнахме да пием фреш. Аз най обичам фреш от ечемик - ферментирал и дестилиран.

И изведнъж, както седяхме, аз взех, че се подхлъзнах на една вилица на масата, паднах и смъртоносно си разбих главата. Изтече голяма част от мозъка ми. Наложи се след това с Елен Колева да метем, да чистим, въобще - ужасна история.

* * *

ДЯДО

Прадядото на Калин Терзийски, дедо Герго, от село Садовец, Плевенско, решил да си пробва късмета. И си купил, заедно с осем момчета от селото билет за кораб, да отидат надалече, да се махнат от проклетите си майки и вечното окопаване на арпаджик.

Но майката на прадядото на Калин Терзийски била особено проклета жена, каквито са въобще жените от рода му. И му взела билета, дето си го бил взел за кораба, скъсала го и - край с пътешествието и свободата. Другите момчета тръгнали.

Корабът се наричал Титаник и трябвало да прекоси Атлантическия океан. Но се случило така, че взел, че потънал. Момчетата от Садовец не можели добре да плуват, защото се били учили да плуват само в река Вит, на топличките вирчета. И нещо там загинали, доколкото е известно.

А прадядото на Калин Терзийски - стои си на село - жив и здрав, майка му го гълчи и му вика: Герго, не копай толкова плитко, забивай казмата до дъно, ама и ти си една марда значи...

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12392

6

мгергов

29.09 2016 в 11:48

Сори, Калине, но хич не съм ти фен...Грандиозно его с грандиозно количество алкохол хич не са ми по вкуса. Със здраве!

77927

5

El Commandante

29.09 2016 в 09:01

P.S. Терзийски, тва за фреша от ечемик ти го крада най-безсрамната, да си знаеш....

77927

4

El Commandante

29.09 2016 в 08:59

Ахахахаха,гууд, повече Хармс can do no harms...

26179

3

ELPIDA

28.09 2016 в 12:15

Ах,хитрецо,Калине - мнооого ми хареса...

12170

2

нощен страж

27.09 2016 в 19:27

Тотална тъпня!
И не че нещо, ама поне му редактирайте правописа на Терзийски.