Зрителите на Канал 3 най обичат Антон Тодоров

Мая Младенова 04 октомври 2017 в 11:33 5603 0

Снимка Канал 3

Предаването на хуления депутат от ГЕРБ Антон Тодоров бързо се превърна в най-гледаната продукция на Канал 3, показват данните от измерване на зрителския рейтинг.

Рубриката "Документите с Антон Тодоров" стартира на 4 септември като част от предаването "Имате думата". Телевизията обяви, че в водещият ще показва документи и разказва истории за прехода и неговите герои. Още в края на същия месец предаването му се превърна в най-предпочитано от зрителите (виж таблицата по-долу), като е постигнало 2,2 пазарен дял в последната седмица на септември.

В телевизия BiT лидер по гледаемост е също публицистична рубрика - "Честно казано" с Люба Кулезич". Тя е постигнала 1,5 пункта пазарен дял. Това означава, че 1,5 на сто от зрителите пред екраните в този момент са гледали тази телевизия - б.а.).

Таблицата е за най-гледаните програми на всеки канал от зрителите над 4-годишна възраст. Източник: ГАРБ

Най-предпочитаните предавания на bTV и Нова  в седмицата 25 септември-1 октомври са съответно "Фермата" и "X-Factor", а най-гледан по БНТ е бил мачът от Лига Европа между Лудогорец и Хофенхайм, показват данните на пийпълметрчината агенция ГАРБ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови