Тръмп не харесва медиите, затова снаха му ще му прави предаване (видео)

OFFNews 02 август 2017 в 13:30 3343 1

Лара Тръмп

Снахата на американския президент Доналд Тръмп - Лара Тръмп, ще води седмично обзорно предаване за работата на държавния глава, което ще може да се гледа в официални му фейсбук профил.

Както е известно, Тръмп е в силно обтегнати отношения с медиите още от времето на предизборната си кампания и предпочита да си говори с тях чрез постове в Туитър. Той неведнъж е обвинявал реномирани медии в разпространяване на неверни новини и е първият американски президент от един век насам, който не уважи годишната гала вечеря на кореспондентите в Белия дом.

Президентът Тръмп изглежда смята, че медиите не отразяват достатъчно обилно и обективно работата му, затова е задействал свой медиен проект. Не е изненадващо, че и за него той е решил да заложи на член от фамилията - съпругата на сина си Ерик Тръмп. Лара Тръмп има стаж в медиите и както се вижда от пилотния епизод на предаването, коментира с ентусиазъм постиженията на своя свекър. "Той дари заплатата си от първото тримесечие за озеленяване, а за второто - за образование, толкова съм горда от това", възкликва водещата.

С широка усмивка и попълнени устни водещата обяснява, че ще разкаже за постиженията на президента през изминалата седмица, защото изобилствали фалшивите новини.

"Икономиката процъфтява, дами и господа", добавя снахата. И уверява зрителите, че са отворени много работни места, стоковите пазари са в разцвет, а безработицата е достигнала особено ниски нива.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10571

1

Hissarion

02.08 2017 в 14:36

То останаха ли му роднини, които да не са назначени някъде из администрацията?