Това са новите водещи на ''Тази събота и тази неделя'' по bTV

Предаването ще се излъчва с нова концепция и студио всеки уикенд от 9 септември

OFFNews 25 август 2023 в 14:05 17276 0

Бесте Сабри и Митьо Маринов

Снимка bTV

Бесте Сабри и Митьо Маринов

Уикенд предаването на bTV "Тази събота и тази неделя" ще има нови водещи от 9 септември. Това са Бесте Сабри и Митьо Маринов, познати от bTV Новините.

Двамата ще представят авторски прочит на актуалните и любопитни теми всяка събота и неделя от 7:30 до 11:00 часа. Предаването ще се пренесе и в ново студио.

Бесте е в екипа на bTV от 2020 г. За своята работа при отразяването на тежкото земетресение в Турция, Бесте получава редица награди и отличия през 2023 г.

Митьо Маринов е политически репортер. Той става част от bTV Новините през 2022 г. Предавал е международни събития от Република Северна Македония, Италия, Румъния, Обединените арабски емирства.

„Стартираме есенния сезон с нова концепция за водещи и нов студиен комплекс. По този начин целим да разнообразим творческата и сценарийна структура на „Тази събота и неделя“ с идеята да предлагаме завладяващо и достъпно потребителско съдържание, което кореспондира с очакванията и нагласите на нашите зрители, особено в почивните дни. Пожелавам успех на Бесте Сабри и Митьо Маринов, които са млади журналисти с голям ентусиазъм и амбиция за развитие в журналистическата професия. Същевременно изказвам своята и на екипа лична благодарност към настоящите водещи, които през годините изградиха позитивния и устойчив образ на съботно-неделния уикенд блок“, коментира Антон Хекимян, Директор на отдел „Новини, актуални предавания и спорт“ в bTV Media Group.

Жени Марчева остава лице на bTV Media Group като изпълнителен продуцент радио новини и ще работи върху засилване на синергията между журналистическия продукт в радио среда и телевизионното съдържание. Тя ще води и собствено авторско предаване по bTV Radio.

Кристина Газиева ще продължи да разказва истории в ефира на bTV, както и в популярната рубрика „Спасените“, където зрителите ще срещат ярки и мотивиращи примери за силата на човешкия дух.

Петя Дикова ще се посвети на авторска рубрика с истории от светския живот и на ексклузивни срещи с български и световни звезди, докато разследващият журналист Тина Ивайлова продължава с поредицата си “GLAS”.

Екипът на bTV Media Group благодари на Диана Любенова за дългогодишното успешно сътрудничество и принос в развитието на предаването, завършва съобщението.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!