Световен феномен в приключенските риалити формати с премиера в ефира на bTV

OFFNews 13 март 2024 в 12:30 1894 0

Островът на 100-те гривни

Снимка bTV

Островът на 100-те гривни

Ново телевизионно риалити с награден фонд от 300 000 лева ще снима bTV.

То е по чужд формат на Talpa Studios и българската му версия ще се казва „Островът на 100-те гривни“ (“Million Dollar Island”). Кастингът започва на 13 март.

Приключенското предаване ще изпрати 30 участници на тропически остров, където те трябва да оцелеят, създавайки свои закони на общността. 

"Изключително много се радвам, че имаме възможност да представим успешен световен формат за първи път на българския пазар. Промените в програмата на bTV са значителни. От началото на годината наблюдаваме отлични резултати с всички нови развлекателни формати и предавания, стартирали през пролетния сезон. Амбицията ни е да предложим още по-голямо разнообразие и качествени продукции, както и да продължим развитието и растежа на тематичните канали. Обещавам на нашите зрители още изненади и повече премиерно развлекателно съдържание”, казва Ралф Бартолайт, главен изпълнителен директор на bTV Media Group.

В играта участниците ще изпитат възможностите си да оцеляват на изолиран тропически остров насред океана, далеч от удобствата и комфорта на цивилизацията, но близо до едно истински голямо богатство – гривната. В нея са съсредоточени не само властта и парите, но и голямата цел. Тримата играчи, които имат на китката си най-много гривни, ще достигнат до финала, където ще се борят за своя дял от наградата от 300 000 лева. Всички участници, стъпили на острова, получават равен брой гривни, които ще отговарят на определена стойност. Докато са на острова, приключенците могат да печелят и губят гривни, като се състезават в различни предизвикателства или да получават такива и от други участници. Ето защо благополучието на всеки един играч в създалото се ново общество в “Островът на 100-те гривни” ще зависи от хората, с които се обгражда, а приятелствата – емоционални и стратегически, ще струват истинско богатство, обясняват от екипа. 

Форматът е собственост на Talpa Studios и Monday Media ©, а оригиналният формат - на Джон де Мол, Вим ван Дам и Юрик Вандерворст.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика