Quantcast

Светла Петрова отново в ТВ ефира с "Полиграф" по Bulgaria On Air

OFFNews Последна промяна на 25 април 2014 в 20:47 6467 6

Светла Петрова стартира новото си публицистично предаване „Полиграф” в ефира на телевизия „България он ер“.

„Полиграф – много мнения, една истина. Истината идва само при този, който я търси. Полиграф ще бъде един телевизионен час в изследване на истината за събитията, за проблемите, за кризите, за конфликтите в живота ни. Очаквайте героите на деня от бизнеса, политиката, институциите, и други социални сегменти пред детектора на лъжата”, коментира Светла Петрова.

Името на новото предаване на журналистката напомня на "Сеизмограф" - предаването, която тя създаде в bTV.

„Полиграф” ще бъде ефирно пространство за дебат по най-горещите теми от седмицата, най-конфликтните и болезнени тенденции, с ракурс - икономическите последствия от обществените процеси.

В първото издание на „Полиграф” на 26 април от 20.30 ч. в студиото на България он ер Светла Петрова ще разговаря с психолога Росен Йорданов, психиатъра д-р Николай Михайлов и поета Румен Леонидов.

През 1988 година Светла Петрова започва да води сутрешния блок на програма "Хоризонт" на БНР.

Напуска радиото през пролетта на 1995 г. след бунта на журналистите срещу цензурата и уволнението на седмина от тях. По-късно става завеждащ отдел „Вътрешна политика“ на вестник "Демокрация". Води едни от най-рейтинговите предавания на Дарик радио -„Денят“ и „Седмицата“ .

Телевизионната и кариера стартира в предаването Екип 4 по БНТ. Между 1999 и 2001г. е програмен директор на БНТ.

Близо 10 години е автор и водещ на публицистичното предаване "Сеизмограф" по bTV.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

27.04 2014 в 13:49

много силна констатация на Д-Р Михайлов. Този под мен е прав за Светла, но по отношение на Михайлов тотално греши- единствения човек, който се появява по тв ефира без да е скучен, даже всеки път все по-интересен. Този трябва да проповядва всяка неделя и да бъде задължени със закон хората да го слушат. Все пак безплатна психоанализа прави на народа.

26.04 2014 в 18:49

Айдее, партийната и политическа подлога, пак си намери работа! Лошо няма, стига в предаването си единствено да мълчи! Нека обаче самата тя мине на полиграфа, и да каже какъв човек е /ако изобщо се смята за човек/, какво стана с царския миндил, съпругът и Станимир Илчев, до къде стигнаха нещата с делото на синът и за трафик на хора и склоняване към проституция, и защо я изгониха позорно като последния дебил от БТВ? Пък тия от Bulgaria On Air, щом почнаха да вадят ефирни трупове като водещи, ептен са го закъсали. Особенно щом опират до дебил, като С. Петрова! :)

26.04 2014 в 18:45

Добра журналистка. Боко Кратуната я махна от БТВ малко преди президентските избори, защото не влизаше в схемите му и не му лижеше задника.

26.04 2014 в 18:41

И аз съм чувал, че тази телевизия е на ТИМ, но за мен това е най-стойностната телевизия. Пожелавам успех на Светла Петрова, тя е красива жена с много пъргав ум и с гражданска позиция!

26.04 2014 в 10:35

тази телевизия е собственост на ТИМ.
купиха я миналата година.
не виждам как иначе може да се нарече подобна тв изява, освен глозгане на подхвърлен кокал.

26.04 2014 в 10:03

Похабената пача, дали ще води "полиграф", "сеизмограф", "катастроф", "епитаф" или "пилаф" - все тая! Безобразно скучна, нагаждачка, липса на присъствие пред камерата, дребнава, сервилна пред (предполагаемо) силните, задава беззъби въпроси с отработен тембър, като че ли разкрива тайните на световната политика! Посредствена. На ниво селски радиовъзел. Бих я сложил на Автогарата да съобщава кога тръгват и пристигат автобусите - все пак нали има опит пред микрофона. Първите и гости - претоплена яхния. Михайлов е интелигентен, но ле-е-еко започва да досажда с нарцизма си, а досадата се променя по експоненцилана крива. Ако сега е (вече!) леко досаден - утре вече ще е нетърпим! Румен Леонидов - той вече е досаден като фолкпевица! Скопец който се прави на разярен мачо! Смешен отвсякъде, драматично-посредствен, смехотворно-драматичен, Джедай с дървен меч яхнал дървено конче.По потник и банкетно шкембе. Леко запотен. Примитив. Освен това - простак, с извинение. Петрова нека разкаже за сина си - сводник, бандюга, мошенник. Още ли е в затвора в Испания, в посолството ли се крие, дали не е станал мъдър дервиш или смирен послушник в манастир... По интересен разказ ще се получи.