Слави Трифонов: Кошлуков вижда КОЙ в огледалото

OFFNews 22 януари 2018 в 20:35 27509 6

Снимка Сергей Антонов (offnews)

В своя Facebook профил Слави Трифонов подкрепи предаването "Денят започва с култура" по БНТ.

"Пределно ясно е на чия ясла е заплатата на Кошлуков. И той е всеотдаен в своята роля да застави всички в БНТ, ако трябва и Педя човек лакът брада, да се подчиняват безрезервно на волята на тия, които пълнят Кошлуковата ясла" - пише Трифонов.

Публикуваме пълния текст на позицията му:

"Денят на Емил Кошлуков не започва с култура, а започва с поглеждане в огледалото. А там Кошлуков вижда...КОЙ?

Всъщност Кошлуков няма проблем с рейтинга на предаването „Денят започва с култура“ – този рейтинг не се различава особено от рейтинга на предаването „Още от деня“, с водещ... Емил Кошлуков.
Истината е, че Кошлуков и неговите отражения в огледалото имат проблем с избора на теми и гости в „Денят започва с култура“.

Другата истина е, че бившият програмен директор на партийната и пропагандна телевизия „Алфа“ е искал да напомни на екипа на „Денят започва с култура“ неотдавнашния съвет на бившия, забележете - културен министър - Вежди Рашидов. А именно – да не иронизират непрестанно държавата, на чиято ясла са техните заплати.

Пределно ясно е на чия ясла е заплатата на Кошлуков. И той е всеотдаен в своята роля да застави всички в БНТ, ако трябва и Педя човек лакът брада, да се подчиняват безрезервно на волята на тия, които пълнят Кошлуковата ясла.

На екипа на „Денят започва с култура“ и на всички в БНТ искам да кажа следното: „Първо, разбрах, че сте потърсили подкрепа от СЕМ. Не я търсете, те са част от играта. И второ, вие не сте на яслата на някой банкер, на собственик на кафеви медии или на партиен лидер – вашите заплати ги плащаме всички български граждани. И ги плащаме, за да бъдете свободни. Колеги от БНТ, на всяка цена бъдете свободни!“

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови