Сериалът ''Братството'' започва по БНТ 1

OFFNews 01 април 2022 в 11:50 3207 0

В понеделник (4 април) от 23:30 ч. започва сериалът "Братството" по БНТ 1, който ще се излъчва всяка делнична вечер след късната емисия новини.

Главният герой в сериала „Братството“ е Хулио Касински, авторитетен психиатър в столицата. Има съпруга и дъщеричка. Той обезумява от мъка и отчаяние, когато двете са убити по жесток и насилствен начин. Става алкохолик и безработен, но трябва да продължи живота си.

Сменя самоличността си, започва да работи като посредствен съдебно-медицински психиатър във федералната полиция. По ирония на съдбата започва да лекува пациент, който е част от групировка на полицаи, наречена „Братството“. От години те въздават собствено правосъдие, където и когато поискат.

Хулио разбира, че именно „Братството“ стои зад убийството на жена му и детето му. След това откритие той се превръща в безскрупулен отмъстител. Издирва и преследва виновниците, докарва ги до смърт чрез психологически и умствени игри.

Драматичният трилър „Братството“ е под режисурата на Карлос Боладо и Умберто Инохоса. В ролите ще видите Стефани Кайо, Андреас Алмейда, Родриго Овиедо, Родриго Мъри, Хосе Сефами, Томас Рохас, МаурисиоАйзък, Ари Брикман, Иринео Алварес, Маноло Кардона, Енок Леаньо.

Гледайте сериала „Братството“ от 4 април, всеки делничен ден от 23:30 ч. по БНТ 1

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Богословът доц. д-р Константин Нушев в студиото на OFFNews