Постоянно спират Гатьо за автографи по улиците, има и подписка за връщането му в ''Игри на волята''

След игрите Гатьо е останал приятел с Даниел, Крум, Николай и Калоян от племето на Гладиаторите

OFFNews 15 октомври 2023 в 13:42 6831 1

Пеньо Гатевски, по прякор Гатьо

Снимка Стопкадър Нова телевизия

Пеньо Гатевски, по прякор Гатьо

Най-обсъжданият и противоречив участник от риалити шоуто "Игри на волята" Гатьо даде интервю за Нова телевизия, в което заяви, че постоянно го спират за автографи и снимки по улиците на Пловдив. Сред неговите фенове най-често се срещат деца. 

Отначало мразен, Пеньо Гатевски, по прякор Гатьо, се превърна в любимец на зрителите на риалити формата. Заради мачисткото му поведение в началото на предаването той бе обявен от други участници във формата за "Ганьо", но постепенно спечели сърцата на почитателите на "Игри на волята" с искрените си и забавни откровения.  

Въпреки че предаването е снимано през лятото, в интернет се появи подписка за връщането му в игрите.

Гатьо отпадна от формата в петък, когато бе победен от модела и бивш футболист Благомир Мастагарков. Днес той коментира, че не му е достигнал късмета, но че ако можеше да върне времето назад, не би променил нещо конкретно в играта си.

"Само бих променил факта, че бях "откраднат" от Амазонките. Но това нямаше как да се случи. Ако бях останал в отбора на Гладиаторите, щях да стигна до финала. Който е гледал внимателно предаването, ще разбере защо така и не облякох жълтия екип. Причината е, че бях подмамен и излъган от Амазонките. Беше ясно, че бях просто един бушон в това племе", заяви Гатевски. 

По думите му Виолета от Старейшините му е лепнала лош етикет още в началото на предаването, но когато е отишъл в племето на Амазонките, се е видяло, че играе еднакво навсякъде.

Гатьо заяви, че поддържа връзка с някои хора от племето на Гладиаторите като Даниел, Крум, Николай и Калоян. Неговите фаворити в "Игри на волята" са Крум и Момчил.

Гатьо каза, че ако някой ден има възможност пак да участва във формата, би се подготвил по-добре с плуването и реденето на пъзели. "Искам да кажа на всички хора, които ме подкрепят, благодаря ви от сърце!", добави той. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика