Поли Гергушева ще е новата водеща на COOL…T, Петя Дикова излиза по майчинство

OFFNews 28 февруари 2019 в 14:33 14762 0

Тази събота, в 11:00 ч., в студиото на COOL…T ще звучи “Happy Birthday” по случай шестия рожден ден на обичаното лайфстайл предаване. Празничният ефир ще е последен за водещата Петя Дикова преди щастливото събитие, което я очаква, и ще подари на нея и на зрителите много положителни емоции и вълнуващи моменти, съобщават от бТВ.

Специални гости по повод шестата годишнина на COOL…T ще бъдат най-обичаната екранна двойка у нас Гълъбина и Рангел Чеканови, които ще предложат на водещата цял наръчник с рецепти за семейно щастие. В студиото актьорите Албена Павлова и Любомир Нейков ще повдигнат и завесата към новия 13-и сезон на най-успешния комедиен сериал у нас „Столичани в повече“, който стартира на 1 март.

В празничния ден зрителите на bTV ще се насладят на оригинално балканско изживяване - чаровните музиканти и победители в „България търси талант“ от „Виво Монтана“ ще изненадат Петя Дикова със специален поздрав за рождения ден. Разбира се, това не е всичко – в типичния за COOL…T стил екипът на предаването съветва зрителите да очакват неочакваното.

От 9 март, с излизането на Петя Дикова в майчинство, водеща на предаването ще бъде Поли Гергушева, която вече 5 години вълнува зрителите на bTV с репортажите си на социална и лайфстайл тематика. Всяка събота в рамките на 60 минути екипът на COOL…T ще продължи да представя без маска и грим най-големите родни и световни звезди и всички най-любопитни новини от развлекателната индустрия и от света на музиката, киното и театъра.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови