Почина нашият колега Красимир Крумов

Редакцията на OFFNews 05 септември 2023 в 21:19 13430 2

Красимир Крумов

Снимка OFFNews

Красимир Крумов

Трудно е да се напише, защото в редакционния чат все още излиза, че е на линия. Вероятно компютърът му е отворен на страницата, в която говорим за смъртта му, в която отказваме да повярваме.

Красимир Крумов е починал. Днес следобед му е прилошало. Отишъл е в Спешна помощ. Издъхнал е там, малко преди 19 часа. Когато ни се обади, съпругата му Дорота все още не знаеше причините за смъртта.

А имаше още много места, които трябваше да посетим... и още много глупави шеги да чуя, ни най-малко смешни, но да се засмея... и още много снимки да ми направи, за които да му се скарам... още много съвети да ми даде и на много неща да ме научи...

Почивай в мир, тати!

Все още не мога да повярвам, но вярвам, че ти си и ще бъдеш сред нас. Вярвам, че някой ден ще чуя твоите шеги и ще науча и останалите уроци...

Надявам се всички да го запомните такъв - шегаджия и Човек с голямо сърце.

Обичам те завинаги,

написа дъщеря му Агата във фейсбук.

Каквото и да кажем ние, няма да е достатъчно. Обичахме Краси. Беше един от най-добрите журналисти, които някога сме срещали. Учехме се от него. Възхищавахме му се. И още не можем да повярваме, че ни е напуснал.

Почивай в мир, Краси.

Ти завинаги оставаш един от нас и никога няма да те забравим!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-240

2

редовно четящ

06.09 2023 в 09:58

Мир на душата му!

205

1

REXX

05.09 2023 в 22:42

Мир на праха му. Не го познавах но трябва да е бил свестен човек, след като е бил част от екипа на този прекрасен новинарски сайт/ най-добрия в България за мен /.
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки