Победителят в Медийния конкурс на ФАРА 2023 е All Channels Advertising

„Рекламодател на годината“ е Fashion Days, а Grand Prix завоюва „Има приятелства, които дават светлина“ – радио реклама

OFFNews 13 юни 2023 в 11:31 1277 0

Снимка ФАРА/Милена Янкова

На 10 юни 2023 г. в Международен конгресен център Бургас се проведе гала церемония по награждаването на победителите в 23-ото издание на фестивала ФАРА. Под мотото „Не е реклама, комуникация е“ ФАРА 2023 се организира от Българската асоциация на комуникационните агенции (БАКА).

На заключителната церемонията бяха отличени най-добрите рекламни форми и комуникационни кампании в 38 категории и подкатегории в Творческия , както и в 11 категории в Медийния конкурси.

Голямата награда "Творческа агенция на годината" в Творческия конкурс спечели guts&brainsDDB. На второ място се нареди агенция Human, следвана от All Channels Advertising на трето.

Снимка: Сима Биволарска-Стоянова 

Победител в Медийния конкурс стана All Channels Advertising. На второ място се класира агенция guts&brainsDDB, следвана от The Smarts на третото място.

Отличието "Рекламодател на годината" беше присъдено на Fashion Days на базата на отчетените точки от Творческия и Медийния конкурси. На второто място в тази класация застана EVN България, а на третото – „Мебели Виденов“.

С наградата Grand Prix бе отличена радио рекламата „Има приятелства, които дават светлина“, създадена от агенция guts&brainsDDB за EVN България.

По време на церемонията беше представено новото лого на ФАРА, което ще „освети“ следващото издание на Фестивала през 2024 година.

Снимка: Сима Биволарска-Стоянова

Наградените рекламни форми и кампании в Творческия конкурс на ФАРА 2023

Победителите в медийния фестивал на ФАРА 2023

В продължение на три дни ФАРА 2023 предложи наситена програма от интересни дискусии, панели и презентации с родно и чуждестранно участие.

Фестивалът ФАРА‘23 събра заедно рекламната общност благодарение на силната подкрепа от „Нова Броудкастинг Груп“ и „Нетинфо“.

Снимка: Сима Биволарска-Стоянова

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки