Пътуващата изложба на БНТ 2 гостува на НДК

OFFNews Последна промяна на 12 януари 2016 в 15:44 3105 0

Експозицията с фотографии „Събитията на зрителите през 2015” на БНТ2 вече е в централното фоайе на НДК, където ще остане до 18 януари.

Главният продуцент на новините на БНТ 2 Мариета Фидосиева, зам.-кметът на Столична община д-р Тодор Чобанов и водещата Филипа Иванова, които бяха поздравени от директора на НДК Мирослав Боршош, представиха експозицията.

За втора поредна година БНТ 2 събира в снимки и текст най-интересните събития, моменти и разкрития на своите репортери и зрители в фото обзор на случилото се през изминалите 12 месеца.

Кадрите показват разрастването на кампанията на новините на БНТ 2 “Купувам българско” и приноса ѝ към по-лесния достъп на българските производители до търговските вериги, както и редица репортерски разкрития през годината: схемата за продажба на органи в сайтове за колективно пазаруване; незаконните автогонки в София и страната; фалшивите продукти в магазините; незаконните сметища и много други.

Изложбата тръгна от Русе на 14 декември и след това ще премине през всеки един от регионите, където БНТ2 има центрове - Пловдив, Варна и Благоевград.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови