Откраднат живот: Ина Фотева се опитва да спаси новата болница, а доктор Врабчев – живота на доктор Стаменова

ОFFNews Последна промяна на 25 март 2019 в 14:22 3000 0

Кошмарни спомени и морални дилеми ще връхлетят лекарите от „Св. Анастасия“ в новите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“ от вторник до четвъртък в 20:00ч. по NOVA.

Случка с пациент ще провокира шамар от страна на доктор Огнянова. Насилието от миналото ще се върне в съзнанието й, а ситуацията ще ескалира в сблъсък с доктор Табаков. Ина Фотева ще трябва да реши дали да направи най-големия компромис в живота си заради бъдещето на „Св. Анастасия“, след като получи ненадейна покана от надзорника на банката.

Доктор Врабчев ще потърси доктор Стаменова, която ще премине през тежка абстиненция, в която най-важна ще се окаже именно подкрепата на анестезиолога. Професор Цонев ще направи специален жест за рождения ден на доктор Кръстева. Ситуацията ще провокира противоречиви емоции в отношенията й със сестра Жекова и Евгения.

В новите епизоди Поли Грънчарова за първи път ще прекрачи прага на спешното отделение като анестезиолог. Професионалното й амплоа ще я сближи още повече с доцент Захариев, а двамата бързо ще се окажат партньори в операционната.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови