Отдел Издирване - новият БГ сериал по Нова с Юлиан Вергов и Ана Пападопулу

OFFNews 03 февруари 2021 в 11:22 9047 0

Снимка Нова телевизия

Нов български сериал в криминалния жанр стартира по Нова тв тази пролет. Оригиналната авторска продукция „Отдел Издирване“ е сред акцентите в пролетния телевизионен сезон, съобщават оттам.

Сюжетът на сериала се завърта около мистериозно убийство, довело до трагедия с драматични последици в живота на инспектор Камен Петков и бившата му вече съпруга – старши комисар Ралица Петкова. Ще бъдат засегнати темите за безусловната родителска обич, жестокостта, отмъщението, възмездието, прошката и алчността. 

В ролите влизат Юлиан Вергов, Ана Пападопулу, Христо Петков, Елена Телбис, Иван Бърнев и др. Към тях се присъединява и хърватската звезда Ива Михалич, участвала в първия сериал на HBO Европа, развиващ се в Хърватия и превърнал се в хит – „Успех“.

Сериалът е по идея на сценариста Александър Чобанов (по чиято идея е създаден успешния сериал „Дяволското гърло“).

Режисьори на премиерния сериал са добре познатите с работата си по едни от най-успешните български продукции в последните години Димитър Димитров и Виктор Божинов. Музиката към серийния филм е специално създадена от Максим Ешкенази. Продуцент на „Отдел Издирване“ е Александър Христов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!