Осем часа благотворителен труд дарява екипът на 'Шоуто на Николаос Цитиридис'

OFFNews 01 декември 2020 в 13:41 3592 1

Осем часа благотворителен труд ще дари екипът на “Шоуто на Николаос Цитиридис” като част от „Щедрият вторник“ - глобална инициатива, посветена на дарителството, която се отбелязва на 1 декември.

Днес водещият и колегите му от продукцията на bTV ще пакетират храна за нуждаещите се в помощ на Българска хранителна банка, в един от складовете й. Трудът, който ще положат благотворително, ще се равнява на осем часа, защото осем бяха точките, спечелени от отбора победител в Междузвездни игри в понеделник вечер в шоуто. 

Победител в “меджународната междузвездна битка” бе отборът на Георгиос Сърбинов и Енджи Касабие, които бяха в тежка конкуренция срещу отбора на Алфредо Торес и Виолета Гармашевская.

От този понеделник в студиото на “Шоуто на Николаос Цитиридис” отново не се допуска публика поради пандемичната обстановка, а бендът е верен приятел и единствена жива компания на усмихнатия водещ.

Тази вечер в “Party вторник” в студиото ще гостува поп фолк звездата Глория, а новата си песен ще представят рапърът 100 Кила и Иво Димчев. “Шоуто на Николаос Цитиридис” започва точно в 22:30 ч. по bTV.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

5956

1

SpartakSofia

01.12 2020 в 15:34

Нескопосан PR за нескопосаното шоу. Да ходи да работи благотворително още, че предаването е тотално негледаемо за всеки над 12 години...