OFFNews има нов дизайн

Владимир Йончев 09 юни 2017 в 23:58 11730 44

Скъпи приятели,

OFFNews вече е с нов дизайн. Опитали сме се да го направим по-приятен и по-удобен за вас.

Знаем, че всякa промяна крие рискове и със сигурност ще има бъгове, които не сме забелязали. Молим за вашето търпение и се надяваме, че ще ни ги посочвате - като коментар под тази статия, в страницата ни във Фейсбук или на редакционната ни поща [email protected].

Почти сигурно е, че при първите няколко влизания ще имате проблем със скоростта. Според нас този проблем ще се разреши от самосебе си след няколко влизания, но ако затрудненията продължават - пишете ни.

Наясно сме, че някои от статиите изглеждат странно, защото са мислени в стария дизайн, а в новия няма как да предвидим всички възможни хипотези. С течението на времето ще оправяме дразнещите случаи.

Надяваме се в следващите дни да пуснем нови функционалности, които да направят по-лесно персонализирането на съдържанието.

Мобилната версия засега остава същата.

С пълното съзнание в какво приключение се впускаме, очакваме вашите препоръки, коментари и забележки.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

42

Red or Dead

16.06 2017 в 09:32

Йончев, мисля, че не е лошо да се даде възможност за РЕДАКТИРАНЕ на вече качен пост, както и възможност за пряк отговор на даден коментар, както беше м/у впрочем в сайта в добрите стари времена когато сайта беше спретнат и изчистен!

14469

41

случайно прочетох

15.06 2017 в 14:42

Йончев, харесвам новия дизайн.Единственото, което не одобрявам е трагичния черен фон в началото на новина.Подсъзнателно, такъв фон предизвиква тревожност и навява мисли за некролог, нечий.
Относно жалващите се, че не виждат "последни коментари", мисля, че им липсват само на тях, защото без да четат си слагат "–10" на имащите различни възгледи от техните.
Пожелавам успех в дооформянето.


42249

40

Denis Rizanov

14.06 2017 в 19:22


Харесва ли ви новият ни редизайн ?
Да
66,67% (1)


Не
33,33% (0)


БЕЗ КОМЕНТАР.
:)

42249

39

Denis Rizanov

12.06 2017 в 23:06

Раздела "112" е някак си не на място. Това е само лично мнение. понеже каза, че четеш. Сеирджийско ми стои някак.
Освен това е разумно България/Свят, но това политика? Една и съща новина за боци в Турция и в двата раздела. Дали да има повече или по-малко политика зависи изцяло от вас, подаващите новините. Ваксата, както се казва.
Може би с броя на прочитанията и коментарите потребителите на сайта ще определят кое е "горещо", кое "интересно" а за вас остава "най-ново/последни новини".
Нали за "цъкания" се борите?

42249

38

Denis Rizanov

12.06 2017 в 22:52

Прозореца за коментиране е логично да бъде след последния отворен коментар. Сега написах един и трябваше са скролвам, да скролвам.
Коментарите нямат опция за подреждане. никаква. Поне хронологичната пуснете да може да се "обръщат" най-нови/най-стари. А защо не най-оценени? За "топ-коментар" не пиша въобще. За екстрата пък да скрия и да не виждам коментарите на избрани лица/г@зове не смея и да мечтая.
Опцията "реплика" няма да се появи предполагам?
Опитайте се да вкарате "теми". Ето Ред казва, че това черното не му понася. Това също не е толкова сложно, нито обемно.
Тва с Науката вместо отрязаните реклами е попадение. Обаче статиите там са по-зле в някои отношения и от тук. Нищо, сега като се "поразбутат", като ги позакичим с коментари може пък и да тръгнат на добре. Знае ли човек.

42249

37

Denis Rizanov

12.06 2017 в 22:43

значи преди на главната страница под всяка статия имаше брой прочитания и брой коментари, сега липсва такава

Има го в мобилната версия, но трябва да цъкнеш отдолу червеното "всички". Само там бачка.


-Беше много удобно при старият дизайн да се върнеш в началото.
-Това за фрийзването не го разбрах.

Накратко. Преди страницата беше "дълга" 2 екрана. Приблизително. И в тях имаше "прозорце" които да превърташ с нови в различни раздели. С едно цъкане на мишката отиваш в началото на "уеба".
Сега "уеба" на оффнюз стана дълъг като... абе мно-о-ооооого дълъг! безмислено дълъг. И нямаш едно елементарно бутонче отстрани някъде, което с едно кликване да те качи в "челото", в началото. Дано съм бил успешен в обясненията. Маго да дам примери на дуги сайтове, ако това ще помогне.

Нататък чакам с нетърпение "функционалностите". Да видим какви заебавки и шарении ще има за простосмъртните форумни души.
Като се надявам, публикуването, оценяването и още2-3 големи бъга ще бъдат... оправени. Или това не са бъгове, а "екстри"?

63994

36

Red or Dead

12.06 2017 в 21:57

Току що се сетих за нещо полезно което в новата версия липсва, значи преди на главната страница под всяка статия имаше брой прочитания и брой коментари, сега липсва такава, а е хубаво да проверяваш на кои теми има промяна в коментарите, все пак е по-удобно;)

63994

35

Red or Dead

12.06 2017 в 20:55

Йончев, хубаво е, че се съобразяваш със нас!
Няма да е лошо ако възстановите порядъка по който се поднасят новините(в смисъл, както бяха подредени хоризонтално в горния ляв ъгъл от 1 до 6), както си беше преди, беше много удобно и прегледно, сега е просто хаос, поне за мен.....и отварянето на съответно избраната тема е доста стряскащо с този черен фон и то на почти половин екран.